Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je da će se ponovo kandidovati za lidera te partije. Lutovac je rekao da nije umoran od političke borbe i da želi da završi započeti posao.

On je u intervjuu za dnevni list Danas kazao da nema ništa protiv toga da se i drugi članovi stranke kandiduju na stranačkim izborima i dodao da to neće stvoriti podele među članstvom.

„Neverovatno je da se u Srbiji, kada na stranačkim izborima ima više kandidata, to još uvek smatra incidentom ili anomalijom. Upravo je obrnuto, nema ništa normalnije od toga da bude više kandidata i to ne znači slabost nego snagu stranke“, rekao je Lutovac.

Međutim, kako smo već pisali, sukobi u taboru Demokratske stranke se produbljuju iz dana u dan, a sednica Glavnog odbora te partije, koja je trebalo da se održi u nedelju 13. oktobra u 12 sati, nije održana jer nije bilo kvoruma. Na sednici se pojavilo oko 50 članova, dok je za odlučivanje bilo potrebno prisustvo 116 članova. 

Kurir.rs / Danas

 BONUS VIDEO

kurir televizija OGLASIO SE NAVODNI PROIZVOĐAČ PEJDŽERA SA TAJVANA?! Lutovac: Bio veoma ljut, tvrdi da ih je proizvela druga firma! Izraelci sve pažljivo isplanirali