BEOGRAD - Naša kuća je bogata emocijama, ljudskom snagom i potencijalom. Srpska napredna stranka je privilegovana što kao velika stranka, kao jedna velika porodica, za zaštitnicu svoje kuće ima ženu svetiteljku, Svetu mati Paraskevu. I naša Srbija je ženskog roda, poručio je lider SNS Miloš Vučević sa današnjeg obeležavanja stranačke slave - Svete Petke.

- Ponosan sam na to što je Sveta mati naša zaštitnica i što nas opominje bar jednom godišnje da se saberemo i okupimo, da zaboravimo na lične sujete. Siguran sam da će sve nas, ako je budemo dostojni i verni, čuvati i ubuduće. Borimo se za veru, za sve vere jer bez vere nema ni uspeha. Vremena pred nama neće biti laka, ali to ne znači da imamo pravo da izgubimo veru. Čast mi je što sam deo ovako velike porodice koja, kao i sve porodice, ima i vrline i mane, ali je spremna da menja sebe na bolje vođena jedino i isključivo ljubavlju i željom za napretkom naše Srbije i još boljim životom svih njenih građana.

Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave!, zaključio je Vučević.

 Kurir.rs/Instagram

 BONUS VIDEO

06:22
MORAMO DA UDARIMO U TO OSINJE GNEZDO Vučević za Kurir: Govorim o klanu koji dere kožu s naroda, podiže cene i ubire ekstra profit Izvor: Kurir televizija