DAČIĆ ZA KURIR O STANJU PARTIJSKOG KOLEGE: Milićević je bolje!

Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je juče, posle povratka sa službenog puta iz inostranstva, obišao svog partijskog kolegu Đorđa Milićevića, koji je sa vozačem Dejanom Jakovljevićem doživeo saobraćajnu nesreću.


- Đorđe je stabilno, a lekari kažu da će biti sve bolje. Veoma je teško, ali mora da se izdrži, i on i svi oko njega. On je svestan, ali ne može da govori jer je priključen na aparate na intenzivnoj nezi - kazao je za Kurir Dačić pošto je sa potpredsednicima Aleksandrom Antićem i Žarkom Obradovićem završio posetu Milićeviću, koji je u subotu transportovan iz Urgentnog centra valjevske bolnice na intenzivnu negu u Klinički centar Srbije.


Poslanik SPS je, podsetimo, u petak ujutru oko pet časova doživeo saobraćajnu nezgodu u selu Bajevac, na regionalnom putu Ub-Slovac. Za volanom je bio njegov vozač Jakovljević, koji je sleteo s puta gde je čist pravac i udario u podzid. Na mestu nezgode nije bilo tragova kočenja.

Zorana Jevtić, Patak online 
foto: Zorana Jevtić, Patak online

To što su bili vezani sigurnosnim pojasom i što se vozilo kretalo brzinom između 65 i 70 kilometara na sat spaslo im je život, ali su obojica zadobili teške povrede. Milićeviću je po prijemu u bolnicu samo koža stomaka držala unutrašnje organe, a trbušna maramica mu je bila pokidana. Izvršene su mu dve operacije i izvađena slezina.


B. B./Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić