SKANDALOZNA IZJAVA PRIŠTINSKOG POLITIČARA KOJI VELIČA UBICU Hadžiju: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje

Videoplus/KTV - Kohavision/Siddam Bharat

Poslanik Demokratske partije Kosova Bekim Hadžiju poručio je da svako ko ubije srpskog policajca ima njegovo poštovanje. Hadžiju je to objavio na Fejsbuku, nakon što je prisustvovao sahrani Fatona Hajrizija u Donjoj Klini.

U objavi na Fejsbuku, Hadžiju je takođe podelio fotografije sa sahrane.

On je rekao da je Faton Hajrizi prvi Albanac koji je otišao sa KiM i ubio Srbina na teritoriji Srbije, istakavši da su do ovog slučaja svi srpski policajci, vojnici i paravojnici ubijeni na KiM.

Foto: Facebook 
foto: Foto: Facebook

Potom je u kometarima na Fejsbuku i u prepisci pojasnio zašto veliča Hajrizija.

- Zločinačka i genocidna srpska policija ubila je i masakrirala 1.632 albanske dece, hiljade nevinih civila na Kosovu, u Bosni i u Hrvatskoj. Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje i poštovanje naroda Kosova, što svedoči masovno učešće u sahrani Fatona Hajrizija. Srbija se još uvek nije izvinila za bilo kakva ubistva ili masakre na Balkanu - napisao je Hadžiju.

Podsetimo, Hajrizi je kod Loznice ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija posle dvodnevne potrage.

Kurir.rs/Kosovo Online/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

HAJRIZI HTEO DA UBIJE JOŠ POLICAJACA! Dačić za Kurir TV: Gle slučajnosti, na dan ubistva policajca prijavljuje nestanak dokumenata  Kurir televizija