IZNENADA PREMINUO POZNATI POLITIČAR: Stranačke kolege se opraštaju od njega

Printskrin Instagram

Miralem Gogalić, pomoćnik predsednika opštine Priboj i dugogodišnji predsednik opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije (SDP) u tom gradu, preminuo je iznenada u 63. godini života, prenosi RINA.

Miralem Gogalić, poznat po svojoj predanosti radu obavljao je funkciju pomoćnika predsednika Opštine Priboj, a pre toga i člana Opštinskog veća gde je svojim zalaganjem ostavio dubok trag. Njegova energija i vizija doprineli su napretku ne samo Priboja, već i celog zlatiborskog kraja.

Gotovo ceo život posvetio je sportu, gde je bio višegodišnji predsednik KK Priboj, a učestvovao je i u organizaciji svih sportskih manifestacija u gradu na Limu.

Printskrin Instagram 
foto: Printskrin Instagram

- Ostaće upamćen kao veliki borac, iskren prijatelj i čovek koji je nesebično radio za dobrobit svih nas. Njegov doprinos razvoju naše zajednice bio je neprocenjiv - kažu za RINU iz Sandžačke demokratske partije.

Oni dodaju da je njegova smrt veliki gubitak za sve koji su ga poznavali i poštovali.

Od Gogalića se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram oprostio i Husein Memić, ministar omladine i turizma.

- Miralem Gogalić, dugogdišnji predsednik Gradskog odbora SDP-a u Priboju, preselio je na Ahiret u 63. godini života. Ostaće upamćen kao veliki borac i iskreni prijatelj. Molim Allaha dž.š. da mu podari Dženet, a njegovoj porodici sabur - poručio je Memić.

Miralem Gogalić biće sahranjen u utorak u Priboju.

Kurir.rs / RINA

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PREMINUO ŠEIK SAID BIN ZAJED AL NAHJAN: UAE proglasili početak trodnevne žalosti, zastave na pola koplja  Kurir TV