SLAO PRETEĆE PORUKE I PRE TRI GODINE! Albanac koji je slao mejlove srpskim ambasadama, pretio bombom

Ustupljene fotografije

Denis Krasnići (26) iz Švajcarske, poreklom sa KiM, koji je poslednjih dana slao preteće poruke ambasadama Srbije u više zemalja, je i pre tri godine Ambasadi Srbije u Švajcarskoj poslao mejl uvredljive i preteće sadržine, prenosi Kosovo onlajn.

Poruka koja je 17. oktobra 2021. godine poslata Ambasadi Srbije u Švajcarskoj na jedan od zvaničnih mejlova je izuzetno uvredljive i preteće sadržine, a došla je nakon vesti u prištinskim medijima da je na Jarinju neko pucao, prenosi ovaj portal.

Foto: Večernje Novosti 
foto: Foto: Večernje Novosti

- Ako i dalje budete pokušavali da napadnete policiju na Jarinju kod Severne Mitrovice i sve dalje negativno, onda ćete videti šta će da vam se desi i sa kim imate posla. Prokleti ku**ini sinovi ja ću gledati da u narednih 48 sati pošaljem pismo bombu… koju ću sam napraviti i da vas u Bernu i vaše pretpostavljene u Beogradu svakog posebno ubijem bombom, vi ratnički raspoloženi ku**ini sinovi - piše u poruci.

Mejl adresa sa koje je stigla pretnja glasila je na ime Denis Krasnići, koji je i pre nekoliko dana uputio preteće poruke Aerodromu Beograd, ambasadama i konzulatima u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj i Beogradskom centru za bezbednosnu politiku.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić saopštio je juče, da se Krasnići trenutno nalazi na KiM, i da je izdat nalog da se po povratku u Švajcarsku odmah javi policiji.

Kurir.rs/Kosovo Online/Prenosi: A.Ć.