VULIN IZ VLADIVOSTOKA: Laž da Srbija ustupa Francuskoj svoje migove je podla i puštena da bi pokvarila sastanak sa Putinom

screenshot prva tv

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na izjave pojedinih ruskih političara da će Srbija ustupiti svoje migove Francuskoj odakle će završiti u Ukrajini.

"Neprijatelji bratstva Rusije i Srbije ne postoje samo na Zapadu ima ih čak i u Rusiji. Na laži koje treba da nas posvađaju sa Rusijom, a dolaze iz Evropske unije i NATO smo navikli, ali kada dođu iz Rusije iznenadimo se njihovom podlošću i glupošću.

Laž da Srbija ustupa Francuskoj svoje migove je i podla i glupa i puštena je da bi pokvarila sastanak sa predsednikom Putinom. Srbija dve godine odbija da uvede sankcije Rusiji i odbija da Ukrajini prodaje oružje i tako će i ostati. Da je predsednik Vučić hteo da izda vekovno bratstvo bilo bi dovoljno da uradi bilo šta od ovoga i bio bi miljenik Zapada, a nije. Ostali smo čvrsti i dosledni prijatelj i saveznik Rusije.

Srbija ima najveću flotu tenkova sovjetskog porekla ili tehnologije u Evropi i ni jedan nije završio u Ukrajini. Srbi ne izdaju i vodi ih poslednji slobodni vođa u Evropi Aleksandar Vučić. Kada sledeći put budete lagali o nama, setite se toga", poručio je Vulin koji učestvuje na ekonomskom forumu u Vladivostoku.

Vulin će se, podsetimo, sastati u sredu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Vladivostoku, saopštio je pomoćnik ruskog lidera Jurij Ušakov.

Ušakov je kazao da će se Vulin i Putin sastati na marginama Istočnog ekonomskog foruma (EEF) 4. septembra, piše ruska novinska agencija Krasnaja Vesna.