"KAD PRESTANETE DA UZIMATE SVAŠTA, MOŽDA SE I SETITE KO JE SEBE KAKO ZVAO" Suzana Vasiljević ponovo oštro odgovorila Boškoviću, objavila i dokaze

Kurir

Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovorila je nekadašnjem načelniku Uprave za odnose sa javnošću Vojske Srbije Petru Boškoviću.

Podsećamo, Suzana Vasiljević je juče za Kurir rekla da je iznenađena reakcijom Boškovića, koji je kao "izmišljotinu" ocenio to što se šef države naziva "vrhovnim komandantom".

Bošković je posle objave teksta reagovao sledećim rečima:

- Draga em mila Suzi, Za razliku, nikada vas nisam uzeo u usta a mogao sam, bivša damo. Nikada Tadica a Boga mi ni Nikolica Vojska nije zvala Vrhovni a kamo li oni sami sebe! Iznenadjen sam gdjo. Vasiljevic da i vi morate lazima da branite Tita od mene - napisao je on na društvenoj mreži X.

Na tu objavu je odgovorila savetnica predsednika Vučića, koja je objavila i printskrinove tekstova gde se jasno vidi da je Boris Tadić, tokom svog mandata, insistirao na tome da je predsednik države ujedno i vrhovni komandant vojske. 

- Ne bih o tome koga ili šta ste Vi uzeli/uzimate u usta, bivši kolega. Ali, da je dobro, nije. Teško je razumeti ovaj Vaš tvit, zbog pravopisa, zbog zbrkanih misli. Nije lako, razumem, ali evo slike, pa kad prestanete da "uzimate" svašta, možda se i setite ko je sebe kako zvao... - napisala je Suzana Vasiljević na društvenoj mreži X.