"MOST NE SMETE DA OTVORITE, OVO VAS MOLI 400 SRPSKIH ŽENA" Kurir televizija na mostu na Ibru! Evo šta se dešava u Mitrovici

Kurir Televizija

Više od 400 žena sa severa Kosmeta potpisalo je pismo upućeno komandantu Kfora, u kojem nabrajaju probleme sa kojima se suočavaju žene na severu i zbog čega smatraju da Kfor ne sme da dozvoli otvaranje glavnog mitrovačkog mosta.

Na licu mesta ovog jutra bio je novinar Kurir televizije Darko Mirković, koji je doneo najnovije informacije uoči najave da će most u Kosovskom Mitrovici biti otvoren.

- Mnogo toga se izdešavalo, svakako da je najaktuelnija tema mosta, ali juče je na teritoriji Gnjilanske opštine u selu Korminjane došlo do još jednog incidenta, kada su u dvorište porodice Jovanović upala dva naoružana Albanca, ispalila dva metka uvis i unela priličan nemir - započeo je izveštaj novinar i vratio se na aktuelnu temu s mostom.

This browser does not support the video element.

"MOST NE SMETE DA OTVORITE, OVO VAS MOLI 400 SRPSKIH ŽENA" Kurir televizija na mostu na Ibru! Evo šta se dešava u Mitrovici  Kurir televizija

- Nalazimo na mostu koji razdvaja dva dela grada, južni i severni, 400 žena juče je potpisalo peticiju, a ja sam sinoć razgovarao sa jednom od njih, Milicom Radovanović, koja je rekla da očekuju odgovor od komandanta Kfora. Naveli su sve ono što smatraju da u ovom trenutku nije dobro da bi došlo do otvaranja mosta. Trenutno se na mostu radi na krečenju i sređivanju - dodao je Mirković.

Istakao je i da je iz tzv. Ministarstva za infrastrukturu iz Prištine stigao preliminarni rezultat da je most tehnički ispravan.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OTVARANJE MOSTA NA IBRU BI DOVELO DO OTVORENOG SUKOBA" Stručnjaci bez dileme: Nema dovoljno pripadnika Kfora za održavanje mira  Kurir televizija