Takmičenje u kuvanju riblje čorbe organizovano je u Kragujevcu, a ove godine trijumfovale su rečne vrste.

Čorba od raznih vrsta ribe krčkala se u kotlićima, a članovi pet ekipa svojski su se trudili da osvoje prvo mesto.

Kako takmičari kažu, glavni sastojak je ljubav prema kuvanju.

kragujevac.jpg
Kurir Televizija 

- Ništa ti ne vredi, ako nema ljubavi prema kuvanju, to je tajni sastojak.

Bilo je takmičarskog duha, ali su učesnici pre svega uživali u kuvanju i druženju. Cilj Kragujevčkog kotlića je promocija ribljih specijaliteta.

Žiri je imao težak zadatak, ali su na kraju, ocenjivanjem različitih karakteristika izabrali najbolju riblju čorbu.

riblja-corba.jpg
Kurir Televizija 

Četvrti Kragujevački kotlić završen je pobedom riblje čorbe od rečnih vrsta, a organizatori najavljuju nastavak tradicije i sledeće godine.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:52
OSEĆATE SE LOŠE I NAKON PRELEŽANE KORONE? Dostupna aplikacija za praćenje stanja pacijenata, evo kako fukcioniše! Izvor: Kurir televizija