01:45

MEDICINSKA SESTRA NAJVEĆEG SRCA U SRBIJI! Nudi besplatnu zdravstvenu pomoć, kuva za pacijenete i razvozi im obroke

dostupna non stop

MEDICINSKA SESTRA NAJVEĆEG SRCA U SRBIJI! Nudi besplatnu zdravstvenu pomoć, kuva za pacijente i razvozi im obroke

Srbija -

Letak na kome piše "Ukoliko nemate novca, medicinska pomoć je besplatna, u potpisu medicinska sestra Verica", rastopio je srca mnogih građana Srema.

"Dostupna od 8 do 22 časa, a u slučajevima bola kod pacijenata sa karcinomom, dostupna non stop", dodaje medicinska sestra Verica Večerinac iz Starih Banovaca.

Kada vidite ovakav oglas ne možete da se ne zapitate ko je dobra vila i zašto je odlučila da pomaže ljudima tek tako?

oglas
foto: Kurir TV

"Za vreme najgore krize, deda je bio bolestan od karcinoma grla. Baba je tada, u vreme najgore krize i inflacije, kad su plate bile dve marke, kupovala neki nadri lek za 200 maraka. To je bio okidač da razmišljam kako bih mogla da ja pomognem nekad", objasnila je ova medicinska sestra velikog srca.

Boris Miljković, meštanin Starih Banovaca kaže da mu Verica meri pritisak kad god svrati.

medicinska sestra
foto: Kurir TV

"Imao sam infarkt, zovem je, uglavnom ništa ozbiljno jer ona ima teže i mnogo zahtevnije pacijenete", kaže jedan od njenih sugrađana. Verica je tokom pandemije, osim zdravstvenih usluga, starijima donosila i potrepštine, a nekima i sada kada kuva i nosi tople obroke, takođe besplatno.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:49

SRBI BACE 2 MILIONA KG HRANE DNEVNO, A POLA MILIONA OSTANE GLADNO! Mitkovski u Pulsu: Najveći problem je u planiranju kupovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track