Miša Bačulov, bivši kik-bokser Srbije, otkrio je kako održava vrhunsku formu i dan danas kada je završio sa ovom zahtevnom borilačkom veštinom.

U ovom momentu je jedan od najpoznatijih kikbokser trenera, a kada neko pogleda kako je pripremljen pomislio bi da da i dalje takmiči.

Koristi izuzetno specifičnu ishranu, koja je bazirana na proteinima i sam je otkrio zbog čega.

screenshot-20231102-105359.jpg
Youtube Printscreen/Inkubator 

„U proseku 150 jaja nedeljno, po kilo mesa svaki dan. U poslednja dva-tri meseca ne jedem toliko i smršao sam sedam kilograma. Ali u periodu kada sam nabijao masu sam živeo kao bilder. Ustanem u pet ili šest ujutro i radim jutarnji kardio jer u sebi tada nemaš hidrata već samo trošiš masti. Tim prvim treningom se iznojim dobro, onda jedem puno“, rekao je Bačulov u podkastu „Inkubator“ pre dve godine, a od tada se ništa nije promenilo.

Pojasnio je i kako izgleda njegova bogata ishrana.

„Prvo popijem proteinski šejk, istuširam se, pa otkinem deset jaja. Naravno nikada to nisu samo jaja, ja tu ubacim i pršutu, napravim jedan baš jak obrok. Sat, dva posle napravim ovsenu ili proteinsku kašicu, pa ručam piletinu, govedinu, sa rižom. Jedem krompir sa mesom jer imam takav metabolizam da potrošim. Bukvalno ceo dan jedeš, jedino se noću nisam budio da jedem jer spavam četiri sata, pa nema smisla. Večera je nešto kao ručak, ili opet jaja. Prosek je 5.000 kalorija dnevno, a kada sam nabijao kilažu išao sam i do 8.000. Muka mi je bila po ceo dan. Što se tiče varenja, šest puta idem u toalet, posle svakog obroka.“

Beli hleb ne jede nikako, kao ni testeninu od belog brašna.

Kurir.rs/Nova/Inkubator

Bonus video:

00:27
ŠAMPIONI IZ KIK BOKS KLUBA PALMINI TIGROVI ZAPOČELI ŽESTOKE PRIPREME Izvor: Kurir