LEPA MILANOVČANKA DALA IME ZATVORENOM BAZENU! Ona je osmislila pobednički naziv (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

"Pitam za kuma"

LEPA MILANOVČANKA DALA IME ZATVORENOM BAZENU! Ona je osmislila pobednički naziv (FOTO)

Srbija -

Pobednički naziv za ime novog zatvorenog bazena u konkursu "Pitam za kuma" dala je Gornjomilanovčanka Ana Jaćimović, nadenuvši kompleksu ime "23. April".

Ana je predlog poslala 7. aprila u elektronskoj formi, a datum koji je odabrala ujedno je i Dan opštine Gornji Milanovac.

Predloge budućeg naziva zatvorenog bazena Milanovčani su slali od 6. do 22.aprila, a pristigla su 123 predloga u elektronskoj i sedam predloga u pisanoj formi.

Komisija koju je formirao Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, odabrala je pet predloga, a građani su na sajtu opštine Gornji Milanovac glasanjem odabrali pobednika.

Ana Jaćimović
foto: Privatna Arhiva

- Iskreno nisam očekivala da ću biti pobednica, odnosno kuma, ali je ipak tako ispalo. Još iz studentskih dana mi je u najlepšem sećanju Beograd i njihov SRC "25. Maj", pa sam rekla sebi, zašto da ne po datumu - priča Milanovčanka Ana Jaćimović, supruga i majka dve devojčice i jednog dečaka.

- Gradu je zaista bio potreban ovakav sadržaj, sportistima, rekreativcima, deci pre svega. Od svih sadržaja, najviše ći koristriti saunu - kaže kroz osmeh Ana kojoj će uskoro biti uručena godišnja ulaznica za korišćenje svih sadržaja u sportskom kompleksu kome je dala ime.

Kuma sportsko-rekreativnog kompleksa kaže da će se revanširati u vidu promocije, odnosno svoju brojnu porodicu će usmeravati da koriste sadržaje novog sportsko-rekreativnog centra.

Za naziv "23. April" glasalo je 41,1 odsto Milanovčana, među kojima je bio i glas Ane Jaćimović. Podsećamo ovo je datum koji Gornji Milanovac obeležava kao Dan opštine, odnosno 171 godinu od osnivanja ovog grada.

Autori ostala četiri predloga koja su se našla u „finalnoj trci“ će takođe dobiti besplatne godišnje karte za korišćenje zatvorenog bazena i drugih sadržaja, kao što je i odlučeno u samoj propoziciji konkursa.

Predsednik opštine Gornji Milanovac, lično će pobednici uskoro uručiti zahvalnicu i godišnju propusnicu za bazen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track