DEFILE KROZ CENTAR, PA ŽURKA U OMLADINSKOM PARKU: Maturantima u Loznici ni kiša nije smetala da proslave završetak škole (FOTO)
Foto: Kurir/T.I.

DEFILE KROZ CENTAR, PA ŽURKA U OMLADINSKOM PARKU: Maturantima u Loznici ni kiša nije smetala da proslave završetak škole (FOTO)

Srbija -

Srednjoškolci završnih razreda tri lozničke škole, Tehničke škole, Srednje Ekonomske škole i Srednje škole "Sveti Sava" danas su imali poslednji dan nastave, a završetak ovog dela školovanja obeležili su defileom centralnim ulicama grada.

Nije im smetala ni kiša koja je pratila početak proslave, većina je bila gologlava, ali raspevana uz trubače, a kada su prozujali gradom svi su se uputili ka Omladinskom parku na Lagatoru, kod novog stadiona. Tu su priredili di-žej žurku, pevali, igrali, a zabavu su organizovali učenički parlamenti te tri škole. Njihovi vršnjaci iz Gimnazije "Vuk Karadžić" nastavu su, kao i prethodnih godina, završili prošlog petka, sedam dana ranije.

1 / 5 Foto: Kurir/T.I.

Inače, za svih 840 lozničkih srednjoškolaca u ponedeljak je održan peti defile "Učim-znam-vredim" u organizaciji Turističke organizacije grada Loznice, a danas su ponovo uživali, ali u svojoj žurci.

Inače, večeras gimnazijalci imaju matursko veče u SC "Lagator" gde će slaviti i ostale tri škole. 3. juna Srednja ekonomska, 5. Tehnička i 6. SŠ ‘‘Sveti Sava’‘, a prvi put u istoriji Loznice uslovi su isti za sve i sve troškove snosiće gradska usprava.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track