"VEŠTINE I ZNANJE ZA MLADE GRADA KRUŠEVCA 2": Potpisan ugovor o projektu vrednom 2,2 miliona dinara
Foto: Grad Kruševac

"VEŠTINE I ZNANJE ZA MLADE GRADA KRUŠEVCA 2": Potpisan ugovor o projektu vrednom 2,2 miliona dinara

Srbija -

Pomoćnica gradonačelnika za omladinu i sport grada Kruševca Nevena Plavšić je u Beogradu potpisala ugovor sa Ministarstvom turizma i omladine za realizaciju projekta "Veštine i znanje za mlade Grada Kruševca 2".

- Projekat je odabran na osnovu Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou. Projekat "Veštine i znanje za mlade grada Kruševca 2" je program obuke za mlade sa teritorije grada Kruševca, koji obuhvata: knjigovodstvo osnovni nivo, kurs relaks masaže, obuka za pedikir i manikir, obuka za muško-ženskog frizera, kao i unapređenje jezičkih veština na B1 nivou engleskog i A1 nemačkog jezika, kaže Plavšić.

Kruševac
foto: Grad Kruševac

Prema njenim rečima, nastavak projekta ponudiće mladima nastavak pojedinih radionica, kao i uvođenje novih obuka, uključivanje novih mladih u obuke i stvaranje dodatnih mogućnosti za učesnike. Cilj projekta je da mladima omogući pristup kvalitetnom obrazovanju kroz sticanje praktičnih veština, sa fokusom na povećan stepen mogućnosti zaposlenja i preduzetništvo socijalnog razvoja.

Vrednost projekta iznosi 2,2 miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track