UŽICE SPREMNO ZA LETNJU SEZONU: Počeo s radom Gradski bazen, posetioce čeka bogat sadržaj
Foto: Kurir/Z.G.

UŽICE SPREMNO ZA LETNJU SEZONU: Počeo s radom Gradski bazen, posetioce čeka bogat sadržaj

Srbija -

Od danas u Užicu zvanično počinje letnja sezona na Gradskom bazenu i trajaće tri meseca.

Prema rečima Nenada Đokića, direktor JU “Veliki park” koja gazduje bazenom, posetiocima biće u ponudi različit sadržaj.

- Tu je otvorena terasa gde smo obnovili 100 novih ležaljki i suncobrana. Posetioci će moći da uživaju u i kafeu sa baštom, a na raspolaganju su i tatami sala, sauna, teretana i igraonica – rekao je Đokić.

Užice, Bazen
foto: Kurir/Z.G.

On je najavio otvaranje Gradske plaže 15. juna, kada bi trebalo da počne da radi i dečiji bazen, a u toku su radovi na gradskom stadionu “Radomir Antić” gde se ugrađuje automatski sistem zalivanja trave i biće ugrađeno 35 prskalica.

Užice, Bazen
foto: Kurir/Z.G.

Direktor “Velikog parka” je naglasio da je sve spremno za predstojeći MOSI (Međuopštonske sportske igre), koje se održavaju u Užicu od 10. do 14. jula i učestvovaće preko 40 gradova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Istovremeno je Turistička organizacija Užice otvorila turističku atrakciju Neolitsko naselje “StaPark” za posetioce. Radno vreme će biti petkom, subotom i nedeljom od 10.30 do 17 časova, a cena ulaznica je 250 dinara, dok deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

Užice, Bazen
foto: Kurir/Z.G.

Pošto se “StaPark” nalazi u kanjonu reke Đetinje na oko 7 km od Užica i do njega vodi “Zelena staza”, svi posetioci mogu doći peške i da uživaju u lepotama kanjona ili turističkim vozićem, koji polazi sa Gradske plaže u 10, 11, 13, 14 i 16 časova, a iz StaParka u 11.30, 12.30, 14.30, 15.30 i 17.30 časova.

Užice, Bazen
foto: Kurir/Z.G.

Karte se kupuju na info pultu TO Užica na Gradskoj plaži. Kupovinom karte svaki putnik je osiguran. Cena karte u jednom pravcu je 200 dinara, dok je povratna karta 300 dinara. Deca starosti do 7 godina ne plaćaju vožnju, ali moraju biti obavezno u pratnji jedne odrasle osobe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track