PROGLAŠENA VANREDNA SITUCIJA NA TERITORIJI CELE OPŠTINE LJIG: Bujica nosila puteve, poplavila vrtiće i ušla u kuće (FOTO)
Foto: RINA

PROGLAŠENA VANREDNA SITUCIJA NA TERITORIJI CELE OPŠTINE LJIG: Bujica nosila puteve, poplavila vrtiće i ušla u kuće (FOTO)

Srbija -

Ljig - Na sednici Štaba za vanredne situacije u Ljigu je proglašena vanredna situacija na području cele opštine. Formirane su dve komisije sa više članova za procenu štete na putnoj infrastrukturi i štetu na poljoprivrednom zemljištu i usevima.

- Angažovana je sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo koji su od početka nevremena na terenu sa meštanima, kaže za RINU Miroslav Starčević predsednik opštine Ljig.

1 / 3 Foto: RINA

On dodaje da se prijava štete na putnoj infrastrukturi može se vršiti na broj telefona 014/3445-044 i 014/3445- 113 kancelarija broj 6 za štetu nastalu na poljoprivrednom zemljištu i usevima. Takođe, na raspolaganju su i predsednici mesnih zajednica.

- Od početka nevremena koje je zadesilo našu opštinu, svo raspoloživo ljudstvo je na terenu i rukovodstvo iznaći način da pomogne svojim sugrađanima, naglašava Starčević.

Kurir.rs/RINA

Bonus video:

00:14

Poplava u Gocinoj i Rašinoj kući u Rakovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track