POČELO SNIMANJE FILMA "GREŠNIK" U KIKINDI: Marti Keler glavna ženska uloga! (FOTO)
Foto: Kurir/S.U.

POČELO SNIMANJE FILMA "GREŠNIK" U KIKINDI: Marti Keler glavna ženska uloga! (FOTO)

Srbija -

U Kikindi je počelo snimanje filma „Grešnik“. Zasnovan na istinitom događaju, film reditelja Borka Brajovića prati bremenitu životnu priču jednog mladog čoveka.

Naslovnu žensku rolu igra Kikinđanka Marta Keler.

Marta Keler
foto: Kurir/S.U.

Simpatije domaće i međunarodne publike stekla je ulogom u filmu "Virdžina" Srđana Karanovića i osvojila prestižnu nagradu "Feliks" Evropske filmske akademije. Mati Darija. Tako se zove njen lik u filmskom ostvarenju koje bi trebalo da se prikaže iduće jeseni:

-Preplavila su me emocije kad sam dolazila u Kikindu. Uzbuđena sam zbog prilike da budem deo ove filmske ekipe. Priča je vrlo potresna, a sve je vrlo izazovno i interesantno. Ne bih puno da otkrivam. Ozbiljno sam se priprema i odlazila u manastrir da vidim kak zapravo žive monahinje - rekla je Marta za Kurir i nastavila:

- Priznajem da je osećaj ovde u dvorištu manastira Svete Trojice u Kikindi jako lep. Ovde vlada divna energija. Ovo je jedna od mojih ozbiljnijih uloga posle „Virdžine“. Zaista se jako dobro osećam u ovoj priči - kazala je Marta.

Glavna muška uloga u filmu „Grešnik“ poverena je Vukašinu Staniću. Tumači Strahinju:

-Ovo je moja prva filmska uloga, mada poslednjih godina igram u beogradskom teatru „Levo“. Završio sam na kastingu, a filmska ekipa se odlučila za mene. Strahinja, lik koji tumačim, doživljava veliku životnu trasformaciju. Priča je autentična i prati život jednog momka iz Kikinde. U fokusu ove priče je pokajanje - otkrio je Vukašin.

Marta Keler, Vukašin Stanić
foto: Kurir/S.U.

Film „Grešnik“ radi se u produkciji „Feniks filma“ i „Nemezis produkcije“. Miroslav Huđac, producent, kaže da je tražio lep, zelen, miran i filmičan vojvođanski grad, pa je odluka lako pala na Kikindu:

- Film „Grešnik“ prati život mladića, koji je krenuo pogrešnim putem, do teške nesreće koju uspeva da preživi uz hrišćanstvo i veru. U planu nam je da film bude prikazan na jesen sledeće godine - saopštio je Huđac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track