BRUKA I SRAMOTA U ČAČKU: Huligani upali na dečje igralište i demolirali ga, meštani traže vandale (FOTO)
Foto: RINA

stvarno ružno

BRUKA I SRAMOTA U ČAČKU: Huligani upali na dečje igralište i demolirali ga, meštani traže vandale (FOTO)

Srbija -

ČAČAK - Ružna slika sa dečjeg igrališta zatekla je stanovnike čačanskog naselja Ljubić brdo. Naime, nepoznati huligani su iskoristili priliku kad nije bilo nikog od meštana i demolirali omiljeno mesto mališana u ovom kraju.

- Na mobilijaru su ispisane uvredljive i ružne poruke, razvaljene su ograda i kanta. Zgroženi smo takvom bahatošću. Ovo je malo igralište u porodičnom naselju i sama pomisao da su se vandali osmelili da dođu u ruiniraju ga, zaista je poražavajuća, kaže za RINU stanovnik ovog dela grada Ivan Nikolić.

Huligani, igralište, Čačak
foto: RINA

On dodaje da je ovo igralište posebno i po tome, što je izgrađeno na inicijativu samih meštana koji su izdvojili sredstva iz svojih džepova kako bi svojoj deci obezbedili mesto za uživanje i igru.

- Ovde ima mnogo dece, a igrališta nije bilo. Skupili smo se, organizovali i sami smo odradili skoro većinu fizičkih poslova, kako bi igralište zablistalo u punom sjaju. Nedopustivo je da neki nepoznati huligani dođu i kabadahijski se ponašaju. Ulaz je svima dozvoljen, svi mogu da dođu da se igraju, ali da uništavaju ne dozvoljavamo, naglašava Ivan.

Huligani, igralište, Čačak
foto: RINA

Za kraj poručuje da se nada da će nevaspitani huligani biti pronađeni i adekvatno sankcionisani, jer se ovo i ne dešava prvi put.

1 / 6 Foto: RINA

- Do skoro su uništili obručeve na koševima, kao i golove, koji su nas skupo koštali. Ukoliko ništa ne preduzmemo na vreme, bojim se da će ovo igralište zarasti u korov, a samim tim ni dece na njemu neće biti –zaključio je Ivan.

Kurir.rs/RINA

Bonus video:

02:21

HULIGANI SU OTERALI NAVIJAČE, STADION ODAVNO VIŠE NIJE BEZBEDNO MESTO! Đurović: Tragičan incident u Atini je mogao DA SE OČEKUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track