UŽIČKI VATROGASCI JOŠ JEDNOM POKAZALI VELIKO SRCE: Mladunče rode vratili u gnezdo (FOTO)
Foto: FB/MUP Srbije

UŽIČKI VATROGASCI JOŠ JEDNOM POKAZALI VELIKO SRCE: Mladunče rode vratili u gnezdo (FOTO)

Srbija -

Na društvenoj mreži FB objavljena je fotografija mlade rode, a ispod komentar “Era Rodić treba našu pomoć da se vrati u gnezdo. Mladunče rode je ispalo iz gnezda.

Roda
foto: FB/MUP Srbije

Nalazi se u Sevojnu MPP Jedinstvo”, napisao je radnik ovog preduzeća.

Roda
foto: FB/MUP Srbije

Apel za pomoć je objavljen pre dva dana, a juče je mladunče već bilo u gnezdu, jer su užički vatrogasci spasioci još jednom pokazali svoje veliko srce.

1 / 12 Foto: FB/MUP Srbije

"Naši vatrogasci spasioci iz Odeljenja za vanredne situacije u Užicu još jednom su pokazali da su vatrogasci s pravom ljudi velikog srca. Kada je sa portala "Žuta minuta“ stiglo obaveštenje da je mladunče rode ispalo iz gnezda sa krana dizalice, naši vatrogasci- spasioci su odmah priskočili u pomoć. Uz pomoć lične, zaštitne i spasilačke opreme, uspeli su da nakon sat vremena bezbedno vrate mladunče u gnezdo.

Ovaj čin je još jedan dokaz njihove hrabrosti, profesionalizma i ogromnog srca. Vatrogasci su tu za nas u najtežim trenucima, rizikuju svoje živote da bi spasili naše i pokazali nam šta znači istinska požrtvovanost i humanost. Njihova posvećenost i empatija čine ih ne samo zaštitnicima, već i prijateljima naše zajednice”, navedeno je na FB stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track