KARTICAMA OBIĐITE ZLATIBOR: Posetite sve turističke atrakcije a evo koje su cene
Foto: RINA

KARTICAMA OBIĐITE ZLATIBOR: Posetite sve turističke atrakcije a evo koje su cene

Srbija -

Turistička organizacija Zlatibor je uvela novinu za turiste u vidu kartica.

Plasirala je četiri tipa Zlatibor City Card-a: Zlatibor City Card Classic, Zlatibor City Card Nature, Zlatibor City Card Experience i Zlatibor Full Pass.

- Prednosti Zlatibor City Card je jednostavan i lak ulaz na sve atrakcije uz jednu kupljenu kartu. Ušteda je uz povlašćene cene objedinjene ulaznice za posetu atrakcijama. Lako se kupuje, biće dostupna za online kupovinu i jednostavno se aktivira prvim ulaskom na neki od lokaliteta koji su obuhvaćeni odabranim tipom Zlatibor City kartice – rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

Može se iskoristiti u roku od 10 dana od prve aktivacije.

- Neprekidno se trudimo da unapredimo turističku ponudu i obogatimo iskustvo posetilaca. Uvođenje Zlatibor City kartice će doprineti povećanju broja turista i dodatno omasoviti posetu lokalnim turističkim atrakcijama, a brojnim turistima će olakšati istraživanje i uživanje u turističkim atrakcijama Zlatibora, na savremeniji i pristupačniji način – dodao je Živanović.

zlatiborska kartica
foto: Kurir

Zlatibor City Card Classic obezbeđuje ulaznice u Stopića pećinu, muzej "Staro selo" Sirogojno i vodopad Gostilje. Ona košta za odrasle 760, a za decu 500 dinara.

Paket Zlatibor City Card Nature omogućava posetu Stopića pećini, vodopadu Gostilje i iznajmljivanje električnog bicikla u vremenu od 3 sata. Njena cena je 650 dinara za odrasle i za decu 400 dinara.

Zlatibor City Card Experience je za uživanje vožnjom gondolom i iznajmljivanje električnog bickla na tri sata. Njena cena je za odrasle 1.500, a za decu 1.430 dinara.

Paket Zlatibor Full Pass omogućava posetu Stopića pećini, Muzej Staro selo u Sirogojnu, Muzej pletilja, Vodopad Gostilje i Gold gondolu. Njena cena je 2.200 za odrasle i za decu 1.300 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track