NAGRADNA IGRA NA ZLATIBORU, MOŽETE OSVOJITI AUTO! Evo kako da učestvujete a izvlačenja su svakog petka
Foto: Z. G.

NAGRADNA IGRA NA ZLATIBORU, MOŽETE OSVOJITI AUTO! Evo kako da učestvujete a izvlačenja su svakog petka

Srbija -

Svi gosti Zlatibora koji su prijavljeni na portal E-turista potencijalni su dobitnici lepih nagrada, a glavna nagrada je “opel korsa”.

Već tri petka za redom srećnim dobitnicima dodeljene su vredne nagrade: smeštaj u zlatiborskim hotelima, vaučeri za spa centre, večere u restoranima, ulaznice za turističke lokalitete... Izvlačenje je svatkog petka na Kraljevom trgu, a glavna nagrada "opel korsa" biće dodeljena 30. avgusta.

Organizatori ove nagradne igre su Turistička organizacija Zlatibor uz podršku opštine Čajetina i Ministarstva turizma i omladine.

- U nagradnoj igri mogu učestvovati svi punoletni gosti Zlatibora, a mogućnost da osvoje neku od nagrada, uključujući i automobil, imaju samo oni gosti koji su tokom svog boravka na Zlatiboru prijavljeni u portal E-turista. Kako turisti da znaju da su prijavljeni u portal E-turista? Tako što će pri izboru smeštaja voditi računa da odaberu smeštaj koji je kategorisan po zakonu i tako što će se kod vlasnika smeštaja raspitati da li se vodi ažurna evidencija svih gostiju – navode u TO Zlatibor.

Zlatibor
foto: Z. G.

Izvlačenja nagrada se organizuju svakog petka na Kraljevom trgu. Tada svi učesnici imaju priliku da osvoje do deset vrednih nagrada, a i glavnu nagradu.

- Cilj nagradne igre jeste povećanje svesti o značaju kategorizacije smeštaja i vođenja uredne evidencije gostiju koji borave na Zlatiboru. Ovo je naročito važna tema kada je u pitanju smeštaj u domaćoj radinosti, takozvani privatni smeštaj. Svedoci smo velikog broja nekategorisanih apartmana, vila, kuća za odmor koji se svakodnevno nude gostima Zlatibora. Ova nagradna igra promoviše smeštaj koji je kategorisan po zakonu i pruža benifite gostima koji odsedaju u registrovanim smeštajnim objektima sa ciljem da privuče turiste da biraju isključivo kategorisane smeštajne objekte – navode u TO Zaltibor.

Cilj je takođe i da motiviše vlasnike smeštajnih objekata da se registruju i kategorizuju svoje objekte u skladu sa zakonom. Na taj način, povećava se broj registrovanih smeštajnih kapaciteta, što doprinosi rastu turističkog prometa, boljoj kontroli i kvalitetu usluge na Zlatiboru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track