"KRUŠEVAC KROZ OBLAKE" Po 8. put, otvorena tradicionalna turističko sportska manifestacija - SENZACIJA NA NEBU (FOTO)
Foto: Kurir/Ž.M.

"KRUŠEVAC KROZ OBLAKE" Po 8. put, otvorena tradicionalna turističko sportska manifestacija - SENZACIJA NA NEBU (FOTO)

Srbija -

U Kruševcu je, po 8. put, otvorena tradicionalna turističko sportska manifestacija – Međunarodni festival balona “Kruševac kroz oblake”. Brojne učesnike i publiku pozdravila je direktorka Turističke organizacije grada Kruševca Suzana Milosavljević, a program je otvorila zamenica gradonačelnika Kruševca Snežana radojković

1 / 5 Foto: Kurir/Ž.M.

– Reč je o jedinstvenom festivalu koji je za kratko vreme postao izuzetno posećen upravo zbog toga što svi posetioci mogu da uživaju u podizanju i spuštanju u korpi balona. Nastupili su SAX & RAY muzičari, a zatim naš poznati estradni umetnik Peđa Jovanović. Večeras nas ponovo očekuje podizanje i spuštanje u korpi balona. Od pola devet nastupa lokalni bend Maestro 037, a u 21 i 30 očekuje nas koncert Sergeja Ćetkovića. Treći dan festivala uvek je predviđen za naše najmlađe sugrađane. Selimo se u Zabavni park „Šarengrad“, gde nas očekuje magični šou, zanimljivi interaktivni šou sa animatorima, izjavila je gospođa Milosavljević.

Posetioci Festivala su mogli da polete u balonima I uživaju u panorami Lazarevog grada sa brda Bagdala, a nastupio je estradni umetnik Peđa Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track