UŽICE - Tradicionalna manifestacija Skokovi sa starog železničkog mosta biće održana u subotu 17. avgusta na Gradskoj plaži sa početkom u 15 časova. Prema rečima organizatora sve je spremno, očekuje se učešće 21 takmičara uz goste iznenađenja i revijalni deo. Istog dana u 12 časova biće održani juniorski skokovi sa tramboline.

Prema rečima Rajka Radosavljevića zamenika gradonačelnice Užica, o značaju manifestacije dovoljno govori tradicija duža od tri decenije.

- Mogu da kažem da je sve spremno da manifestacija protekne u najboljem redu i iskoristiću priliku da pozovem sve Užičane i sve goste našeg grada, a ovih dana ih je zaista puno, da u subotu budu ovde na Gradskoj plaži i svojim prisustvom podrže sve učesnike i uživaju u njihovim skokovima”.

Branko Bogićević iz JP „Veliki park”, koje pod pokroviteljstvom grada organizuje skokove i rekorder po broju skokova, ističe da se očekuje učešće 21 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

- Takmičenje se odvija u dve serije u disciplini lasta, svi skaču prvu seriju, najboljih 10 ulazi u drugu seriju i finale, a između dve serije biće revijalni skokovi. Imaćemo i goste iznenađenja. Mogu da kažem da su naši Užičani do sada nastupali na dosta skakaonica, u Sloveniji na tri lokacije, a tu su i Banja Luka, Mostar, Jajce i sada ovde u Užicu veliko finale, gde će biti okupljeni svi skakači”.

Istog dana u 12 časova biće održani skokovi za juniore sa tramboline.

Kurir.rs/RINA

Bonus video:

Kurir televizija OBAVEZNO PROČITAJTE! Poledica otkrio kako će izgledati rekonstrukcija Pančevačkog mosta: EVO KADA RADOVI POČINJU I KOLIKO TRAJU