JAKA KONKURENCIJA I OVACIJE SA OBALE ĐETINJE: Skokovi sa Starog železničkog mosta u Užicu, pobedio Sarajlija (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir/Z.G.

JAKA KONKURENCIJA I OVACIJE SA OBALE ĐETINJE: Skokovi sa Starog železničkog mosta u Užicu, pobedio Sarajlija (FOTO/VIDEO)

Srbija -

Pobednik 32. skokova sa Starog železničkog mosta u reku Đetinju u Užicu je Dino Bajrić (35) iz Sarajeva, drugo mesto je osvojio Dragan Milnović (33) iz Užica i treće mesto je osvojio Evald Krnić (31) iz Tuzi.

Sa skakaonice sa Starog železničkog mosta u Užicu ove godine takmičio se 21 skakač. Oni su sa 16 metara visine skakali skok lasta, dok ih je užička publika pozdravljala ovacijama. U izuzetno jakoj konkurenciji posle dve serije najbolji je bio Dino Bajrić iz Sarajeva.

01:25

Skokovi sa Starog železničkog mosta u Užicu

- Osećam se kao domaći ovde jer dolazim dugi niz godina. Užice mi je kao Sarajevo. Osetio sam da je danas moj dan, da mogu izvesti dva dobra skoka. Izuzetno je jaka konkurencija, možda najjača u sezoni, naročito u drugoj seriji gde su članovi žirija podizali dosta desetki, a verujte mi, to se ne dešava na ostalim skakaonama – kaže Dino, kome je ovo treći put da pobedi u Užicu.

Užičanin Dragan Milnović, drugoplasirani, zadovoljan je svojim plasmanom, pogotovu kada se ima u vidu koliko je jaka bila konkurencija.

- Ovo je za grad, za klub Užička lasta dobar uspeh. Užičani su, to jest ja, bili smo među prva tri mesta 2021. godine kada sam osvojio treće mesto, a Ivan Despotović drugo mesto – kaže Dragan.

1 / 7 Foto: Kurir/Z.G.

Treće mesto je pripalo šampionu međunarodnih takmičenja Evaldu Krniću iz Tuza.

- Od 2021. godine dolazim u Užice i stalno sam na pobedničkom podijumu, jednom prvi, dva puta drugi i evo treći mesto ove godine. Za mene ovo takmičenje u Užicu je Gimov tron, jer je jaka konkurencija i veliki broj takmičara, a danas kao što ste mogli videti bilo je neizvesno do kraja. Tradicija od 32 godine govori o kvalitetu ovog takmičenja – rekao je Evald.

Takmičare čekaju skokovi u Prijepolju, Višegrada i poslednji u sezoni u Sloveniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track