OBNOVLJEN KROV NA ZGRADI MALOZVORNIČKOG OBDANIŠTA "CRVENKAPA": Donacija Vlade Japana
Foto: Opština Mali Zvornik

OBNOVLJEN KROV NA ZGRADI MALOZVORNIČKOG OBDANIŠTA "CRVENKAPA": Donacija Vlade Japana

Srbija -

MALI ZVORNIK – Na zgradi malozvorničke Predškolske ustanove ‘’Crvenkapa“ zahvaljujući donaciji Vlade Japana obnovljen je dotrajali krov.

Početkom ove godine za tu namenu dobijeno je 50.642 evra, uz podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Srbije, a radovi su uspešno završeni krajem prošlog meseca, saopšteno je na opštinskom sajtu.

Predsednik opštine Mali Zvornik, Zoran Jevtić, zahvalio je Vladi Japana na donaciji za ‘’Crvenkapu“, i istakao da je ovo veoma značajna pomoć za Malozvorničane, jer će ‘’doprineti boljim i bezbednijim uslovima za boravak dece u obdaništu’’. On se zahvalio državi i Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave koji su pomogli da se Mali Zvornik nađe među šest opština koje su dobile finansijsku podršku Japana. Jevtić je podsetio da ovo nije prva donacija koju Mali Zvornik dobija od te države i da je ova prijateljska zemlja kroz Projekat za osnovne potrebe stanovništva i ranije pomagala građanima malozvorničke opštine.

Renoviranje krova završeno je u predviđenom roku, a obuhvatilo je sanaciju krovne konstrukcije i zamenu krovnog pokrivača, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track