VINSKI PARK 2024. SUTRA U SREMSKOJ MITROVICI: Više od 1.000 vina iz Srbije i regiona na degustaciji ovog vikenda
Foto: Shutterstock

VINSKI PARK 2024. SUTRA U SREMSKOJ MITROVICI: Više od 1.000 vina iz Srbije i regiona na degustaciji ovog vikenda

Srbija -

Sremska Mitrovica se priprema za još jedan spektakularan vikend jer prestižni „Vinski park“ otvara svoja vrata u Gradskom parku 24. avgusta.

Ovaj događaj, koji je postao sinonim za vrhunsku vinsku manifestaciju, privući će ljubitelje vina iz Srbije i regiona, nudeći im priliku da uživaju u preko 1.000 vina iz više od 100 vinarija.

Ovogodišnji festival obuhvata ne samo vrhunska vina već i ponudu delikatesnih prehrambenih proizvoda od 20 malih, ali proverenih proizvođača. Posebno zadovoljstvo ove godine pružiće vinarije iz Mađarske, koje će po prvi put predstaviti svoja najbolja vina na ovom događaju, dodatno obogaćujući iskustvo posetilaca.

Za sve one koji žele da se opuste uz dobru muziku, festival je pripremio bogat muzički program. Na sceni će nastupiti duo „Imperial Strings“, ansambl PRIJATELJI ZAUVEK sa programom „Zvuci večnosti: Šansone i Šlageri“, DJ Jazzysad, kao i popularni TABOO BAND, što garantuje zabavu za sve ukuse.

Cena vinske čaše, koja omogućava degustaciju tokom festivala, iznosi 800 dinara. Ove čaše posetioci mogu kupiti unapred u Turističkom info centru u petak, 23. avgusta, od 12 do 17 časova i u subotu, 24. avgusta, od 10 do 17 časova, dok će na dan manifestacije čaše biti dostupne na licu mesta.

Prošlogodišnji Vinski park privukao je nekoliko hiljada posetilaca, potvrđujući svoj status kao jedan od najvažnijih vinskih događaja u regionu. Organizatori ove godine najavljuju još bogatiji program i veći broj učesnika, što će Sremsku Mitrovicu ponovo učiniti epicentrom vinskog uživanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track