ZA MILENINO DVORIŠTE KAŽU DA JE NAJLEPŠE U UŽICU I OKOLINI! Gazdarica iz Zlakuse odnela laskavu pobedu (FOTO)
Foto: RINA

ZA MILENINO DVORIŠTE KAŽU DA JE NAJLEPŠE U UŽICU I OKOLINI! Gazdarica iz Zlakuse odnela laskavu pobedu (FOTO)

Srbija -

UŽICE - Lepo dvorište ponos je svake vredne domaćice, a ljuta borba vodila se između Užičanki koje su se prijavile za nagradni konkurs koji je podrazumevao izbornajlepšeg dvorišta na teritoriji grada.

Konkurencija je bila jaka, ali je pobedu za najlepše uređeno privatno dvorište odnela Milena Šunjevarić iz sela Zlakusa.

- Prvo mesto pripalo je i Radmili Vujić iz Gradske opštine Sevojno za najlepši balkon, terasu, dok u kategoriji najuređeniji prostor (dvorište) oko višeporodičnih stambenih objekata nije bilo prijavljenih učesnika, potvrđeno je za RINU u nadležnoj komisiji.

Milena Šunjevarić, najlepše dvorište, Zlakusa
foto: RINA

U kategoriji najlepše dvorište dodeljene su još dve nagrade, za drugo mesto Dragici Žunić iz Ribaševine i Milojki Vučković iz Velikog Zabučja, čije dvorište je na trećem mestu.

Drugo mesto u kategoriji najlepši balkon pripalo je Sanji pedić iz Ulice Vuka Karadžića, a treće Nadi Matijević iz Vojvođanske ulice.

Na ovogodišnji konkurs prispelo je 18 prijava, Komisija je izvršila obilazak i na osnovu urvđenih kriterijuma izvršila bodovanje i donela odluku o nagrađenima. Dodela nagrada održaće se u prvoj polovini septembra meseca o čemu će nagrađeni biti pravovremeno obavešteni.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track