Da podsetimo, u ataru sela Batušinac, u blizini Niškog auto-puta, izbio je juče veliki požar zbog čega je došlo do prekida saobraćaja.

Ovim povodom, za jutarnji program Kurir televizije javila se sa najnovijim informacijama novinarka Emilija Andrejević direktno iz Niša.

Kurir televizija Veliki požar kod Niša paralisao saobraćaj! Kurir televizija na licu mesta: Poznat uzrok dve vatrene stihije u jednom danu!

- Nalazim se na deonici puta gde je juče izbio veliki požar. Zbog ovog požara zaustavljen je saobraćaj u jednoj traci na auto-putu. Doduše, zbog brze reakcije naših vatrogasaca i policije, pomenuti požar je jako brzo ugašen, te je put normalizovan. Međutim, u istom delu doljevačkih sela, dogodio se još jedan požar, ali je i on brzo prigušen. Nije bilo povređenih lica, ali kao razlog požara se navodi velika suša, vrućine i rastinje.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir/B.R. Požar u ataru sela Kare