Na putu kod pruge prema selu Martinci, nedaleko od Sremske Mitrovice, nekoliko vozila je sletelo sa puta u njive zbog klizavog kolovoza usled obilnih padavina. Na sreću, u ovim incidentima nije bilo povređenih, ali saobraćaj je usporen.

Jedno od vozila koje je sletelo u njivu već je izvučeno.

„Nismo očekivali da je put toliko klizav, a ima i blata. Iako smo vozili obazrivo, jednostavno smo izleteli sa puta. Kolege su morale da dođu da me izvuku“, rekao je jedan od vozača koji je imao nezgodu na ovom delu putai.

Međutim, jedan od vozača koji je stao da pomogne kolegama dodatno je upozorio na neodgovorno ponašanje na ovom delu puta: „Preleće se preko pruge kao da je nema. Put je klizav, a vozači ne vode računa. Uz to, primetio sam da mnogi imaju letnje gume, što nikako nije za ove uslove,“ rekao je on.

Kurir/D.Š. Nekoliko vozila sletelo sa puta kod pruge prema selu Martinci

Osim njegovog automobila, nekoliko putničkih vozila i jedno kombi vozilo našli su se u njivama pored puta. Kiša koja je padala tokom dana učinila je put veoma klizavim i opasnim za vozače. Na sreću, niko nije povređen, ali uslovi na putu ostaju rizični, a vozači se upozoravaju da budu posebno oprezni.

Na mestu događaja trenutno nema prisustva policije, dok se vozači međusobno pomažu u izvlačenju vozila. Saobraćaj je znatno usporen, a vozači koji dolaze na ovaj putni pravac savetuju se da prilagode vožnju uslovima na putu i budu maksimalno pažljivi kako bi izbegli slične nesreće.