Mesna zajednica Obrež organizovala je program povodom Dečje nedelje, koja će trajati od 7. do 13. oktobra. Ova nedelja je posvećena najmlađima, a cilj je da se kroz maštu, kreativnost i humanost stvori prostor ispunjen radošću i smehom.

- Pozivaju se svi meštani, kreativci i humanitarci iz Obreža da se pridruže organizaciji i pomognu da Dečija nedelja postane nezaboravan događaj za najmlađe stanovnike sela. Zajedničkim snagama, kroz niz aktivnosti, želimo da donesemo radost deci i njihovim porodicama - objavljeno je na zvaničnoj stranici Mesne zajednice Obrež. 

Jedan od glavnih događaja u okviru Dečje nedelje biće pozorišna predstava "Vile za zube i dečije bube", u izvedbi Putujućeg pozorišta Ćira. Predstava je održana u Domu kulture u Obrežu.

Обреж, позоришна представа за децу.jpg
Mesna zajednica Obrež 

Svi mališani uzrasta od 3 do 12 godina su pozvani da prisustvuju i uživaju u ovom specijalnom programu namenjenom upravo njima.

Program je nastavljen u Domu kulture, gde je održana radionica sa mališanima u kojoj su najmlađi stanovnici Obreža pravili jesenju dekoraciju i družili se uz muziku.

Kurir.rs/Ž. Milenković