NA TOTALNI JOOMBOOS DOLAZI 50 NAJBOLJIH JUTJUBERA: U Areni Zagreb dešava se najveći Jutjub spektakl u regiji!
Foto: Promo

NA TOTALNI JOOMBOOS DOLAZI 50 NAJBOLJIH JUTJUBERA: U Areni Zagreb dešava se najveći Jutjub spektakl u regiji!

Zabava -

Povodom trećeg rođendana JoomBoosa

JoomBoos, najjači medijski brend za generaciju Z i milenijalce, koji doseže više od 1,5 miliona jedinstvenih pratilaca na Jutjubu, treći rođendan i 500.000 pretplatnika proslaviće događajem koji će odjeknuti u celoj regiji.

Zagreb 21. oktobra postaje središte evropske Jutjub scene, a u Areni Zagreb očekuje se dolazak više od 10.000 fanova. Osim glavne zvezde večeri KSI-a, dolazi pedesetak najjačih regionalnih jutjubera kao što su: Baka Prase, LayZ, TheSikrta, SaamoPetra, Choda, Idža, Ruža Rupić, Scrillet, Huligan iz Gimnazije i ostali kreatori sadržaja koje fanovi verno prate. Regionalni jutjuberi zajedno broje preko pet miliona pretplatnika i fanova na celom Balkanu, te će u nedelju 21. oktobra Arena Zagreb postati centar regionalne Jutjub scene.

Na Totalnom JoomBoosu posetioci će imati priliku da prisustvuju prvom jutjuberskom koncertu, na kojem će jutjuberi uživo izvesti svoje najpoznatije hitove. Uz to, zabavljaće fanove turnirom u Fortniteu, raznim izazovima na pozornici, radionicama, igrama i ostalim zabavnim aktivnostima.

foto: Promo

Glavna atrakcija na događaju je KSI, treća najpopularnija zvezda u Velikoj Britaniji. Ispred njega su samo Ed Sheeran i One Direction. Pravo ime ove 25-godišnje zvezde je Olajide William JJ Olatunji, a osim snimanja video-materijala za svoj Jutjub kanal, proslavio se hit pesmama i amaterskim bokserskim mečevima na koje izaziva druge jutjubere. Na Totalnom Joomboosu obožavaoci će imati priliku da čuju nastup KSI-a, pitaju ga zanimljiva pitanja i da se zabave uz razne aktivnosti ostalih jutjube zvezda.

Totalni JoomBoos je celodnevni spektakl, a vrata se otvaraju u 12 sati. Svi su pozvani, međutim, osobe mlađe od 16 godina moraju da dođu u pratnji starijih osoba.

Zbog velike potražnje cena osnovnih ulaznica skočila je sa 99 kn na 119 kn, od 11. oktobra ulaznice se mogu kupiti i u paketu 3 plus 1 gratis. Dakle, ako odlučite da kupite tri klasične karte po ceni od 119 kuna, jednu kartu dobijete gratis!

Osim osnovnih ulaznica, mogu se kupiti VIP fan pit ulaznice po ceni od 199 kn, koje vam osiguravaju mesto u prvim redovima kako biste najbolje osetili atmosferu spektakla, kao i VIP Meet & Greet ulaznice za 1.500 kn, s kojima ćete, uz praćenje spektakla iz prvih redova, imati priliku da upoznate najpoznatijeg svetskog jutjubera KSI-a, kao i da se fotografišete s njim

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track