Mega bend izbacio je novu pesmu "Tuđi dodiri" koja je naišla na brojne pozitivne kritike.

- Povodom promocije odazvalo se dosta kolega, prijatelja i poslovnih saradnika. Srce nam je puno zbog toga - rekao je pevač benda Ivan Nešković Nele u "Pulsu Srbije".

Nova pesma oduševila je publiku, a pevačica Tijana Cogoljević rekla je da je veoma zadovoljna reakcijama.

- Pesma je jako moderna. U skadu je sa vremenom. Sviđa mi se kako sam otpevala - rekla je Tijana.

Cogoljevićeva je član benda od 2018. godine.

pesma.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Mislim da sam se lepo uklopila u bend. Nele ima više iskustva u muzici, pazi me i ponaša se kao stariji brat i otac - istakla je Tijana.

Nemaju svi bendovi podršku, ali Mega bend može da se pohvali odličnim kolegijalnim odnosima.

- Mnogo nam znači podrška. Bilo nam je lakše organizovati promociju, kada sa estrade potvrde dolazak. Imali smo mnogo kolega, tada nam je bilo jasno da nas prihvataju. Sarađivali smo sa mnogo kolega sa estrade, bitni ljudi su nas čuli. Radili smo privatna veselja i onda shvatite da vas cene.

Kragujevački Mega bend broji šest članova. Iza sebe ima brojne nastupe na svadbama i venčanjima, privatnim i korporativnim proslavama, a od 2004. do 2008. godine su bili prateći bend Željka Samardžića.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir televizija OČI U OČI NAKON RASKIDA! Jovan Stefanović i Hana Olajić se sreli na promociji