SPAKOVALI SMO TV U DŽEP I ŠTA SE ONDA DESILO?
Foto: Promo

SPAKOVALI SMO TV U DŽEP I ŠTA SE ONDA DESILO?

Zabava -

Više od 4 miliona vas je potvrdilo da je ideja odlična, a ocena kaže: odličan 4,7!

Omiljeni kanali i sadržaj uvek su ti pri ruci, u aplikaciji mobilnog telefona ili pri daljinskom u aplikaciji na pametnom TV-u. Od sada pa do zauvek, ništa nećeš propustiti (a i da ti se desi, postoji opcija vraćanja 7 dana unazad). Možeš da nam veruješ, a možeš i da proveriš Orion TV app, zahvaljujući besplatnoj DEMO verziji dostupnoj za mobilne telefone... koristiš samo Internet bez ograničenog prenosa podataka i uživaš.

NEGO, ŠTA SE ZAISTA KRIJE IZA OVE PRIČE?

Kao prvo, besplatni DEMO paket Orion TV aplikacije dostupan je za mobilne uređaje i nudi ti preko 70 kanala, a ne uslovljava registracijom. Ova verzija ti omogućava i prebacivanje/kastovanje sadržaja svih dostupnih kanala na pametni televizor i android STB uređaje. Drugo, osnovni PRO paket daje još više: verziju aplikacije za tvoj pametni TV, mnogo veći izbor kanala uz vraćanje programa sedam dana unazad, gledanje na više ekrana i prepaid plaćanje na mesečnom nivou, bez automatskog obnavljanja. Platiš kada ti se gleda. Sve to za malo ili nimalo para… malo li je?

SVE ZAVRŠAVAŠ ONLINE

Čekanje i formalnosti niko ne voli, olakšali smo i sebi i tebi! Potpuno bezbedno i sigurno, kupovinu svog osnovnog PRO Orion TV paketa možeš izvršiti u svega par klikova, online. Kvalitetna slika i bogata ponuda kanala, u pokretu, na par su koraka od tebe. Pravo na postpaid uplatu uživaju postojeći korisnici Orion IPTV usluge, naši smo!

NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA, A NI UGOVORNE OBAVEZE

Bez sitnih slova u dnu ekrana i šarenih laža. Bez onog što si naknadno shvatio/la, kad je već bilo kasno. Sve je kako je rečeno na početku!

ZBOGOM USKOJ PONUDI I SITUACIJAMA GDE NEMAMO TOLIKO SLOBODE

U svakom trenutku možeš da proširiš TV sadržaj onim što te najviše zanima! Nakon kupovine osnovnog PRO paketa za 1.000 RSD mesečno, možeš da izabereš i kupiš jedan ili više doplatnih TV paketa. Automatskog obnavljanja nema. Uživaj na max, jer zašto da samo posmatraš katančić na seriji o kojoj svi pričaju?

IZNENAĐENJE ZA LJUBITELJE SPORTA

Ukoliko svoje slobodno vreme najčešće provodiš gledajući sport akcijski PRO+SPORT paket je kao stvoren za tebe! Uz osnovni PRO paket sa preko 140 kanala, dobijaš i Arena Sport kanale: PREMIUM, standardne, Esport i Fight - sve po povlašćenoj ceni od 1.100 RSD mesečno. Za ovaj paket zainteresovani su pasionirani pratioci sporta, ako poznaješ takve, prosledi im link i popravi im dan!

Orion
foto: Promo

POSLASTICA ZA ONE KOJI OD TV PROGRAMA ŽELE ZABAVU

Znamo kako je kad obožavaš TV i želiš da se opustiš na svom omiljenom kauču uz zabavne TV sadržaje, zbog čega smo kreirali poseban akcijski PRO+FUN paket, koji sadrži osnovni PRO paket sa preko 140 kanala i PORODIČNI doplatni paket sa 12 filmskih, serijskih i dečijih kanala. Za svakog po nešto sa cenom od 1.300 RSD mesečno i mir u kući koji nema cenu ?! Ono kad smo uspeli da spojimo uživanje i napravimo balans u porodici! Naravno da ovo nije kraj…

Sa PRO paketom na Orion TV korisničkom portalu možeš da upravljaš uređajima koji su povezani sa tvojim nalogom. Kada kupiš novi telefon ili još jedan pametni TV (čestitamo!) uloguješ se na svoj nalog, izbrišeš stari, pa dodaš novi uređaj i opet gledaš sve što si kupio. Tako lako!

APLIKACIJA RADI NA PAMETNIM TELEFONIMA, UREĐAJIMA I TELEVIZORIMA

Ovo nije fora kojom želimo da te privučemo na našu stranu koloritnog ekrana. Stvarno radi! Učinili smo da se slika automatski prilagođava kvalitetu tvog Interneta, pa reprodukcija sadržaja ne secka i ne koči, za gledanje bez stresa i nervoze.

Ako i dalje ne znaš šta ti je činiti i želiš da proveriš sve ove informacije – instaliraj besplatni DEMO paket i isprobaj aplikaciju bez neophodne registracije. Ako ti se aplikacija svidi i poželiš da gledaš još više kanala, bez reklama i sa naprednim funkcijama - registruj se i kupi jedan od naših PRO paketa.

Vidiš da smo mislili na sve?

A kada jednom počneš da koristiš, bez kablova i obaveze da budeš ispred ekrana u određenoj prostoriji u narodu poznatijoj kao “dnevna soba”, sve što želiš da gledaš stiže u tvoj telefon ili drugi pametni uređaj. Tvoje je samo da odabereš emisiju, film ili nešto treće i klikneš dobro poznato PLAY dugme.

ORIONTV.RS

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track