Grupa ,,Galija” održala koncert u “Moon.ze” koji je bila ispunjen do poslednjeg mesta. Ljubitelji kvalitetne muzike mnogo pre su se smestili i čekali sa nestrpljenjem da šestočlani pop-rok sastav izađe na scenu. Ubrzo je frontmen Neša poželio dobro veče i već sa prvom pesmom osetila se emocija između muzičara i publike. ,,U raju iznad oblaka”, a onda su se nizali hit za hitom.

Nije dugo publika sedela, pesma ,,Kotor” podigla je sve na noge. Da repertoar grupe ,,Galija” vole podjednako kako starije generacije tako i mlađe bilo je jasno poslije aplauza kojima je ispraćena svaka pesma.

Nikola Radulovic Veče puno emocija i dobre muzike a u publici se našao i ovaj sportista…

Nakon dvočasovnog koncerta Neša je predstavio članove benda, a onda je usledila jedna od najpoznatijih pesama ,,Digni ruku”. Ipak, to nije bilo sve, publika je tražila bis i bili su nagrađeni sa još dve numere.

U muzici grupe”Galija” uživao je i sportista Ivica Ilijev.

Vidno raspoložen Neša Galija je po završetku nastuoa kazao da se uvek dobro osećaju u kada svira u “Moon.Ze” – Uvijek se ovde osećamo sjajno, publika je, kao što ste mogli i vidjeti, nevjerovatna. Mi radimo svoj posao, a ljudi reaguju na to – iskren je bio Neša.