Za izvorni recept je potrebna šuplja kost, koža od slanine i meso u komadu! Zatim sve to kuvati dok se ne raskuva… Ali obzirom da živimo u mnogo bržem vremenu, mi ćemo spremati mleveno meso u paradajz sosu i testeninu. Sasvim je jasno da je na tapetu pasta BOLONJEZ!

Namirnice:

  • pene
  • paradajz sok
  • parmezan u komadu
  • crni luk
  • beli luk
  • šargarepa
  • crveno vino
  • pančeta
  • bosiljak
  • puter

Laganu pripremu pogledajte u nastavku:

Rašinu kuhinju možete pratiti svakog vikenda na Kurir Youtube kanalu od 11h, a sve recepte koje ste propustili možete pogledati na linku.

Bonus video:

03:45
SVEŠTENIK OBJAŠNJAVA ČEGA SE SEĆAMO NA VELIKI ČETVRTAK: Ključna je tajna večera, a evo kako je nastao izraz "Judin poljubac" Izvor: kurir televizija