Kada je reč o srpskim proizvodima premium kvaliteta, neke "stepenice" brend ne sme da preskoči ako želi uspeh

Premium proizvodi u Srbiji poput onih iz cotton linije u papirnoj industriji vrhunskog su kvaliteta, na svetskom nivou, ali kako je uopšte došlo do toga?

Proizvođač poput najvećeg domaćeg proizvođača toalet-papira i ubrusa, čiji su žuti pačići postali deo našeg detinjstva, imao je postupan i temeljan put do uspeha. Svakako, da bi održavao svoj kvalitet i da bi dominirao nad ostalima, neke važne stvari nije želeo prepustiti slučaju.

"Središnji sloj lista papira"

Premium proizvodi domaćeg proizvođača dominantni su zbog neverovatno mekanog središnjeg sloja, a ta luksuzna mekoća se postiže tako što srednji sloj papira ostaje očuvan bez dubokih reljefnih udubljenja koja čine papir hrapavim i grubim u dodiru sa kožom.

"Vrhunska tehnologija u proizvodnji"

Da bi papir bio zaista vrhunskog kvaliteta, on ne može da se pravi na najjeftinijim postrojenjima. Neprekidno ulaganje u moderne mašine dovelo je do toga da papir napravljen od najkvalitetnije sirovine - čiste celuloze - očuva prirodne osobine koje krajnji korisnici ovog domaćeg brenda znaju da cene. Takođe, ovaj proizvođač ima postrojenja koja mogu da prerađuju samo čistu celulozu.

"Zadovoljavanje strogih standarda"

Da biste imali sertifikat poput IFS, morate proći stroge kontrole. One nisu na kraju, već podrazumevaju praćenje celog toka proizvodnje. Dakle, ne možete dobiti sertifikat koji garantuje da je vaš ubrus bezbedan u dodiru sa hranom ukoliko nije zadovoljen svaki stepenik u procesu proizvodnje. Upravo je temeljan i strog pristup proizvodnji nešto što izdvaja kvalitet iznad svega i što generacije onih koji se opredeljuju za vrhunski proizvod znaju da cene.

Promo