Sinoć je restoran “Dva jelena” bio pravi epicentar društvenih dešavanja, privukavši poznate ličnosti i veliki broj gostiju na svečano otvaranje svoje letnje bašte. U jedinstvenom ambijentu koji spaja tradiciju i modernost, gosti su uživali u veselju koje je trajalo do ranih jutarnjih

ldz-0667.jpg
Promo/Lazar Tomić 
foto: Promo/Lazar Tomić

Otvaranje letnje bašte označilo je početak novog poglavlja za ovaj poznati restoran, koji je odavno stekao reputaciju mesta sa najboljom uslugom, specijalitetima i muzikom u gradu. Sada, tokom leta, svi ti atributi biće dostupni i na otvorenom prostoru, gde će gosti moći da uživaju okruženi cvećem i prijatnim šumom gradskog života koji je karakterističan za ovu četvrt.

ldz-0761.jpg
Promo/Lazar Tomić 
foto: Promo/Lazar Tomić

Među brojnim posetiocima koji su se sinoć okupili, posebno su se istakli voditeljka Ana Radulović, glumac Luka Raco, fudbaleri Miroslav Radović, Aleksandar Prijović i Ivan Obradović, kao i kompozitor Saško Nikolić. Svi oni su se sjajno proveli, družeći se i uživajući u gastronomskim specijalitetima i vrhunskoj muzic.

Promo/Lazar Tomić Restoran “Dva jelena” otvorio letnju baštu uz prisustvo poznatih ličnosti

Ana Radulović, poznata po svojoj energiji i šarmu, bila je zvezda večeri, dok je Luka Raco svojim prisustvom privukao pažnju mnogih obožavatelja. Fudbaleri Radović, Prijović i Obradović pokazali su da znaju kako da se opuste i uživaju u dobroj atmosferi, dok je Saško Nikolić svojim prisustvom dodatno doprineo prestižu ovog događaja.

ldz-0318.jpg
Promo/Lazar Tomić 
foto: Promo/Lazar Tomić

Restoran “Dva jelena” je svojim gostima priredio pravu poslasticu, omogućivši im da uživaju u najboljim specijalitetima kuhinje, dok su ih zabavljali talentovani muzičari. Letnja bašta, sa svojim pažljivo uređenim detaljima i prijatnom atmosferom, postala je novo omiljeno mesto za sve one koji žele da pobegnu od svakodnevnog stresa i uživaju u opuštenom ambijentu.

ldz-0563.jpg
Promo/Lazar Tomić 
foto: Promo/Lazar Tomić

Osoblje restorana “Dva jelena” pokazalo je još jednom zašto su među najboljima u svom poslu, pružajući vrhunsku uslugu i pažnju svakom gostu. Od srdačne dobrodošlice do pažljivog posluživanja, svaki detalj bio je besprekorno organizovan, čineći veče nezaboravnim za sve prisutne.

Promo tekst