IQOS I SOFI KOZMETIKA: Letnja must-have kolekcija koja budi sva čula
Foto: Promo

Savršena letnja kolaboracija

IQOS I SOFI KOZMETIKA: Letnja must-have kolekcija koja budi sva čula

Zabava -

IQOS, globalni lider u inovativnim rešenjima za odrasle pušače, i domaći brend prirodne kozmetike Sofi Kozmetika, osmislili su ekskluzivnu letnju kolaboraciju - Summer Touch!

IQOS ovog leta donosi novitete koji kombinuju note kajsije, breskve i mentola, inspirišući Sofi Kozmetiku da kreira proizvode koji će vam pomoći da se osvežite i negujete vašu kožu. Ova sinergija između ukusa i mirisa stvara savršeno letnje iskustvo koje budi sva čula.

IQOS
foto: Promo

MUST-HAVE PROIZVODI ZA LETO 2024.

Kako biste ovo leto doživeli na potpuno nov način, kreiran je Summer Touch travel kit koji uključuje: losion za telo sa mirisom kajsije koji hidrira i osvežava vašu kožu baš kako zaslužuje; kremu za ruke sa mirisom kajsije koja savršeno neguje nežne ruke tokom vrelih letnjih dana i balzam za usne sa mirisom kajsije od koga će vam usne biti mekane i negovane u svakom trenutku.

Svi ovi proizvodi su dostupni isključivo za IQOS korisnike kao deo nagradne kampanje koja traje tokom leta. Pojedinačni proizvodi i Summer Touch travel kit biće dostupni u ograničenim količinama na IQOS prodajnim mestima (Galerija, Delta City, Ušće), IQOS zonama, i u odabranim ugostiteljskim objektima gde je dovoljno da pronađite IQOS hostese i osvojite jedinstveni Summer Touch travel kit.

SUMMER TOUCH: MAKE-UP LOOK ZA 2024. BOJA KAJSIJE

Letnja kolekcija Summer Touch donosi osvežavajući miris kajsije koji je neizostavan na svim putovanjima ovog leta. Zato ne propustite priliku da isprobate ove ekskluzivne proizvode i uživate u nezi kože koja kombinuje prirodne sastojke sa predivnim mirisima.

Pridružite nam se i doživite letnju magiju kroz jedinstvenu kolaboraciju brenda IQOS-a i Sofi Kozmetike. Osvežite svoja čula i pružite svojoj koži zasluženu negu sa našom ekskluzivnom Summer Touch kolekcijom.

Preporuka je da uz Summer Touch kolekciju, pripremite i za trendovski make-up look u boji kajsije koji će dominirati tokom toplih letnjih meseci. Rumenilo će vašem preplanulom licu dodati svežinu, a senka u toplim svetlonarandžastim nijansama učiniće da vase oči zasijaju posebnim sjajem. Osvežavajući kajsija ton unosi toplinu i sjaj u vaš svakodnevni izgled, savršeno se uklapajući sa mirisnim notama naših proizvoda.

IQOS
foto: Promo

POVEZANI KROZ ODGOVORNOST PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

IQOS i Sofi Kozmetika dele zajedničke vrednosti u pogledu odgovornosti prema životnoj sredini. Oba brenda posvećena su reciklaži i pronalaženju inovativnih rešenja za pakovanja, što doprinosi očuvanju prirode i zdravlja potrošača. Sofi Kozmetika, domaći brend sa 15 godina tradicije, poznat je po minimalističkom pristupu lepoti i zdravlju. Svi proizvodi su izrađeni od prirodnih sastojaka i dolaze u ekološki odgovornim pakovanjima koja se mogu reciklirati. Ova filozofija savršeno se uklapa sa stavovima kompanije Philip Morris koji se kroz IQOS zalaže za održiva rešenja i smanjenje uticaja na životnu sredinu.

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track