SPASOVDANSKI SUSRETI, FOLKLOR I NEZABORAVNO DRUŽENJE! Ovako je protekao festival u Krepoljinu: Sara Reljić upotpunila sve pesmom!
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

SPASOVDANSKI SUSRETI, FOLKLOR I NEZABORAVNO DRUŽENJE! Ovako je protekao festival u Krepoljinu: Sara Reljić upotpunila sve pesmom!

Zabava -

U opštini Žagubica, u istočnoj Srbiji, početkom leta varošica Krepoljin postaje stecište folkloraša i kulturno umetničkih društava iz zemlje i regiona. Tako je bilo i protekle nedelje na obeležavanju 25. po redu Spasovdanskih susreta.

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović je otvorio ovu manifestaciju:

- Gostima želim lep provod, a domaćinima da ovu tradiciju nastave još dugo godina. U to ime, živeli, i proglašavam ovaj susret otvorenim.

02:03

SPASOVDANSKI SUSRETI, FOLKLOR I NEZABORAVNO DRUŽENJE! Ovako su protekli 25. Spasovdanski susreti u Krepoljinu: Sara Reljić upotpunila sve pesmom!

Pristunima se obratila i predsednica KUD-a "Mladost" Barbara Ivković, a specijalni gost ove manifestacije, kao i član žirija bila je pevačica Sara Reljić koja je posle završene manifestacije na proslavi zabavljala folkloraše svojom muzikom.

Ovom događaju pristutvovao je voditelj Kurira Ivan Gajić koji je inače u KUD-u "Mladost" Krepoljin igrao punih 13 godina, a sada se našao u ulozi domaćina i voditelja programa.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

26:44

KAKAV TALENAT: Takmičari napravili pravi spektakl igrajući folklor! Posle ovog nastupa postali su PONOS CELE SRBIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track