Otkrijte čari ostrva sa idelnim plažama i sjajnim provodom!
Foto: Promo

Otkrijte čari ostrva sa idelnim plažama i sjajnim provodom!

Zabava -
Wayout
foto: Promo

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima,

vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje morate posetiti.

Wayout
foto: Promo

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2024:

Adams Beach Hotel 5* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Wayout
foto: Promo

Hotel se nalazi u Ayia Napi na samoj Nissi plaži koja je udaljena svega 2 minuta hoda. Hotel Adams ima svoj deo plaže na kojem su besplatne ležaljke i suncobrani za goste hotela. U hotelu možete dobiti i peškire za plažu.

So Nice Club Resort 4* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Wayout
foto: Promo

Nalazi se u najpoznatijem letovalištu na Kipru, Ayia Napi. Udaljen je samo 5 minuta hoda od Landa plaže i 10 minuta hoda od Nissi i Makronisos plaže. WaterWorld park udaljen je samo 1km od hotela. Centar grada je udaljen oko 5km do kojeg možete doći gradskim prevozom.

Christofinia Nissi Beach 4* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Wayout
foto: Promo

Hotel je smešten u Ayia Napi, u Nissi aveniji na samo 200m udaljenosti od najpoznatije Nissi plaže. Takođe, možete posetiti i nekoliko obližnjih plaža kao što su Landa plaža

koja je udaljena 5 minuta hoda ili Makronissos plaža koja je udaljena 15 minuta hoda, a do nje mozete doci i gradskim prevozom.

Zoi Ayia Napa Hotel 3* Lux Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, u mirnom delu Ayia Nape što pruža gostima kvalitetan odmor daleko od gradske vreve. Do glavnog šetališta Ayia Nape i glavnih dešavanja možete stići za svega 10 do 15 minuta šetnje. Najbliža plaža Katsarka je udaljena samo 10 minuta šetnje.

Pierre Anne hotel 3*

Hotel Piere Anne se nalazi u prvoj liniji, na samoj obali Sredozemnog mora. Smesten je u centar Ayia Nape a do glavnog setalista vam je neophodno samo 2 minuta hoda kao i do luke Ayia Napa koja se nalazi odmah pored hotela.

Wayout
foto: Promo

Zbog svoje specificne obale, nije moguce kupanje ispred hotela,s toga gosti koriste okolne plaze kao sto je Mandi plaza i Katsarka plaza.

Tasia Maris Oasis 4* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Smešten na padini, na samo 5 minuta hoda od centra Aja Nape, objekat Tasia Maris Oasis nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim balkonom. Uključuje bazen slobodnog oblika, 2 restorana i 2 bara.

Atalantica Calisto4*

Hotel Atlantica Callisto je uredjen po principu tradicionalnog mediteranskog sela sa belim dvospratnim bungalovima plavih salona, prozora i vrata. Bungalovi su okruzeni egzoticnim drvecem, cvecem, povezane uzanim stazama sa centralnim delom hotela u kome se nalazi restoran, recepcija, bazen i prolaz do plaze. Slika Atlantica Calisto Atlantica Callisto je idelan izbor za porodice sa decom i sve ostale koji zele da uzivaju u prirodi. Jedna od lepsih plaza u Agia Napi Vathia Gonia se nalazi odmah ispred hotela.

Aktea Nissi Beach 4*

Aktea Nissi Beach nalazi se u Ayia Napi na obali jedne od najpoznatijih plaza na Kipru- Nissi plazi. Nalazi se tacno izmedju Nissi plaze i Vathia Gonia plaze tako da svakako morate posetiti i jednu i drugu plazu.

Wayout
foto: Promo

Udaljen je 4km od centra grada do kojeg mozete stici gradskim prevozom koji saobraca tokom celog dana i veceri na svakih 15 minuta.

Bellini Hotel 4* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Potpuno renoviran hotel Bellini Ayia Napa je smešten u Aveniji Nisi (Nissi Avenue), u srcu Aja Nape (Ayia Napa). U ponudi ima izvanredno uređene apartmane. Osim toga, nudi studije i suite jedinice koje se nalaze oko privatnog bazena, bara i restorana. Plaže Pernera i Sendi Bej (Sandy Bay) udaljene su oko 500 metara od objekta.

Nicholas color hotel 4*

Hotel se nalazi u centru grada pored velikog luna parka. Od glavne ulice i glavnih gradskih desavanja deli vas samo 2 minuta hoda.

Wayout
foto: Promo

Hotel je na idealnoj lokaciji tako da mozete posetiti nekoliko znamenitih plaza kao sto su mandi plaza, Limanaki plaza i Pantacu plaza. Od luke Ayia Napa deli vas samo 10 minuta setnje. Muzej Talasa se nalazi na 300 metara, a dinamično letovalište Protaras na 12 km od hotela.

Papantonia Hotel apartments 4*

Papantonia Hotel Apartments su na samo nekoliko minuta hoda od plaže u zalivu Marlita i blizu zabavnog vodenog parka. Hotel je udaljen oko 150m od plaže.Od aerodroma u Larnaki do hotela je 65 km.

Wayout
foto: Promo

Gosti mogu da biraju između studija, apartmana sa jednom spavaćom sobom ili apartmana sa dve spavaće sobe. Svi tipovi smeštaja imaju klima-uređaj, grejanje, satelitsku televiziju, fen za kosu, bežični internet, telefon, sef za iznajmljivanje, mini bar i pribor za pripremu čaja i kafe. Neke pogodnosti mogu zahtevati lokalne naknade.

Loutsiana Hotel apartment 4*lux

Hotel Loutsiana se nalazi na samo 5 minuta hoda do plaze. Od centra grada je udaljen oko 6km, dok se jedna od najlepsih plaza Makronisos nalazi na samo 10 minuta hoda od hotela.

Wayout
foto: Promo

Sobe su u potpunosti opremljene. Svaka soba sadrzi veliki balkon, u pojedinim sobama postoji i cajna kuhinja sa elektricnim kuvalom, friziderom i tosterom. Takodje, dostupan je besplatan internet kao i TV sa satelitskim kanalima. U sobama je dostupan i sef koji se dodatno naplacuje.

Gaia Sun Blue Hotel4*lux

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada. Do glavnog setalista i centar nocnih desavanja mozete doci za samo nekoliko minuta hoda. Udaljen je 10 minuta od plaze i 800m od manastira Ayia Napa.

Wayout
foto: Promo

Sobe su potpuno opremljene. Svaka soba sadrzi TV sa satelitskim kanalima, garderober, besplatan Wi-Fi. Kupatilo je opremljeno peskirima, tus kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Mandali Hotel 4* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Protarasa tako da vas od glaven ulice i glavnih desavanja deli samo nekoliko minuta hoda. Najbliza plaza je Yianna Marie koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela.

Marlita Beach Hotel 4* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Nalazi se u Protarasu u blizini dve peščane plaže, Marlita i Polixenia koje su udaljene samo nekoliko minuta hoda. Do centra Protarasa i glavnog šetališta možete doći za oko 20 minuta šetnje a možete koristiti i gradski prevoz.

Tsokkos Paradise Village 4* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Ovo odmaralište sa 4 zvezdice nalazi se u letovalištu Aja Napa. Nudi zatvoreni bazen, fitnes centar, saunu i otvoreni bazen nepravilnog oblika, okružen nameštenom terasom za sunčanje. Sadržaji odmarališta Tsokkos Paradise takođe obuhvataju restoran-bar pored bazena, igraonicu sa bilijarom, teniski teren i mini-market.

Najnovije ►Last Minute!

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas Last Minute ponuda za polaske .30 Jun .10.11.14.15.17.18 Jul na Costa Bravi i Costa Doradi. Za rezervacije do 24.06. . Za više informacija i cene kliknite na sliku.

Wayout
foto: Promo

Ili možda planirate da posetite Saharu i Afrički Mediteran? Spremili smo za vas Vikend akciju za Tunis za polaske 03.06..10 Jul. Za rezervacije do 28.06. Za više informacija i cene kliknite na sliku.

Wayout
foto: Promo

Adelias Bay 3*lux

Hotel Adelais Bay udaljen je 500m od plaže Green bay, plaža koja se nalazi između čuvene Fig Tree plaže i Konnos plaže koje takodje mozete posetiti. Slika Adelais Sobe su klimatizovane sa SAT TV i balkonom ili terasom. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Antigoni Hotel 3*lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Hotel Antigoni nalazi se u Protarasu, na 900 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Na raspolaganju su veliki bazen nepravilnog oblika, fitnes sala, teniski teren, restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i 3 bara.

Euronapa Hotel Apartments 3* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Hotel se nalazi u neposrednoj bliznini centra Ayia Nape na samo 300m udaljenosti od hotela. Katsarka plaža je udaljena na samo 5 minuta hoda od hotela. Sandy Bay plaža je udaljena 500m od hotela dok su u neposrednoj blizini brojni kafići, restorani i prodavnice. Čuvena Nissi plaža je udaljena na samo 1.5km od centra grada do kojeg možete stići gradskim autobusima.

Paul Marie Hotel 3*lux Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Objekat Paul Marie Hotel Apartments je smešten u centru letovališta Aja Napa i raspolaže restoranom i krovnim bazenom na otvorenom. WiFi je dostupan u zajedničkim prostorijama. Studiji i apartmani u objektu Paul Marie Hotel sadrže prostor za sedenje i balkon sa pogledom na vrt.

Penelope Beach hotel 3*lux Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Penelope Beach hotel nalazi se u Protarasu. Najbliža plaža Pernera udaljena je svega 5 minuta šetnje a možete posetiti i okolne plaže kao što je Kalamies plaža koja je udaljena 10 do 15 minuta šetnje. Na 100m od objekta nalaze se restorani i marketi. Od glavne ulice i glavnih dešavanja u Protarasu deli vas samo nekoliko minuta vožnje.

Toxotis Hotel 3*lux

Hotel se nalazi u Protarasu na samo 500m udaljenosti od plaze Pernera. Hotel obuhvata recepciju koja radi non-stop, zajednički salon i besplatan WiFi dostupan u svim prostorijama.

Wayout
foto: Promo

Hotel Toxotis nudi smeštaj sa bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i barom u Protarasu. Ponuda objekta uključuje uslugu iznajmljivanja bicikala, vrt i terasu.

Grecian Bay Hotel 5* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Ayia Nape. Od luke je udaljen samo desetak minuta šetnje. Od glavnog šetališta Ayia Nape udaljeni ste samo nekoliko minuta hoda. U okolini hotela možete pronaći veliki broj kafića, restorana, supermarketa, taverni i prodavnica. Najbliža peščana plaža je Pantacu plaža.

Nissiblu Beach Resort 5* Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Wayout
foto: Promo

Nissiblu je nov, luksuzan hotel, otvoren pred sezonu 2019 god. Nalazi se u laguni Nisi plaže, najpoznatije plaže u Aja Napi, na oko 2 km od centra grada. Posle samo jedne sezone poslovanja, hotel je vrlo visoko ocenjen na turističkim portalima.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg sajta www.wayout.rs ili tako što ćete nam se obratiti na e-mail: office@wayout.co.rs

Wayout
foto: Promo

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track