MOMČILO ANTONIJEVIĆ PREPORUČUJE: WELLGREEN biljne kapi i Metabomax kapsule za vitku liniju i dobar metabolizam!
Foto: Ivan Zelenin / Panthermedia / Profimedia

MOMČILO ANTONIJEVIĆ PREPORUČUJE: WELLGREEN biljne kapi i Metabomax kapsule za vitku liniju i dobar metabolizam!

Zabava -
Hangar.rs
foto: Promo

Momčilo Antonijević, naš čuveni novinar i narodni travar, deli svoju preporuku za proizvode WELLGREEN Green Fit biljne kapi i Metabomax kapsule za sve one koji žele da poboljšaju svoj metabolizam, izgube višak kilograma i ojačaju svoj imunitet.

"Ako imate problem sa metabolizmom, ako je on usporen, ukoliko želite da smršate, ukoliko želite dodatnu energiju, ukoliko vas muči recimo insulinska rezistencija, visok nivo holesterola ili triglicerida u organizmu, ili zapravo želite samo da ojačate svoj organizam, ubrzate metabolizam, pospešite varenje i ojačate imunitet, onda obratite posebnu pažnju!" - započinje Momčilo.

Momčilo naglašava važnost jabukovog sirćeta kao prirodnog eliksira za zdravlje: "Jabukovo sirće je izuzetno važna i izuzetno dobra stvar za vas. Dovoljno je da jednu supenu kašiku organskog, nefiltriranog jabukovog sirćeta od divljih jabuka razblažite čašom vode i ujutru popijete pre obroka." Međutim, za one koji ne vole ukus sirćeta, postoji praktično rešenje u obliku WELLGREEN Metabomax kapsula. Ove kapsule sadrže suvi ekstrakt jabukovog sirćeta, standardizovani ekstrakt korena cvekle i važne vitamine B9 i B12. METABOMAX vam pruža sve benefite upotrebe jabukovog sirćeta, bez ružnog ukusa.

Momčilo posebno ističe značaj unosa vitamina B12 u modernoj ishrani: "Vitamin B12 je izuzetno važan. On takođe živi na tim divljim jabukama, neobično je važan u ishrani, posebno ljudi koji su na vegetarijanskoj i veganskoj ishrani, ali i svih ostalih jer, nažalost, životinje se više ne hrane travom kao što su se nekada hranile i svi smo u deficitu sa vitaminom B12.”

Upotreba WELLGREEN kapsula je izuzetno jednostavna: jedna kapsula ujutru, jedna uveče i to je sve. Momčilo napominje da su METABOMAX kapsule idealna potpora treningu i zaključuje: ”Ukoliko počnete malo zdravije da se hranite, ukoliko nastavite da vežbate, rezultati neće izostati."

Pored Metabomax kapsula, Momčilo preporučuje i Green Fit biljne kapi: "Imate tu još jednu stvar koja je izuzetno korisna, posebno ako ste skloni zadržavanju tečnosti u organizmu ili imate lošu probavu, to su Green Fit kapi, takođe proizvođač WELLGREEN. One u sebi sadrže rastavić, sadrže komorač, koru krušine. Dakle, deluju tako što izbacuju višak tečnosti iz organizma, smanjuju otekle noge recimo, pomažu kod celulitisa i ubrzavaju naše varenje. Dakle, probava i vaš stomak funkcionišu kao sat!"

Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, smanjite telesnu težinu i oslobodite se viška tečnosti, probajte WELLGREEN Metabomax kapsule i Green Fit biljne kapi. Kao što Momčilo kaže, "Ukoliko počnete malo zdravije da se hranite, ukoliko nastavite da vežbate, rezultati neće izostati."

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd I možete ga naručiti klikom OVDE.

Metabomax dostupan je po ceni od 2.480 rsd i možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Iskoristite priliku da po PROMO CENI od 4.240 rsd poručite i Green Fit biljne kapi i Metabomax kapsule jednim klikom OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track