IDEALAN HOTEL ZA PORODIČNI ODMOR: Na privatnoj peščanoj plaži, nedavno renoviran - Hotel Samara 5*
Foto: Promo

IDEALAN HOTEL ZA PORODIČNI ODMOR: Na privatnoj peščanoj plaži, nedavno renoviran - Hotel Samara 5*

Zabava -

Bodrum je neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski. Sa svojim kristalnim morem, prostire se duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Bodrum je pravi dragulj među letovalištima u Turskoj, ali je i mesto u kom se nalazi jedno od sedam svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i ekskluzivnih hotela, pa svako može izabrati nešto baš po svojoj meri.

Na privatnoj peščanoj plaži, zaliv Torba, 8 km od centra Bodruma , 25 km od Bodrum/Milas internacionalnog aerodroma.

Hotel Samara 5* je idealan za porodični odmor i zauzima površinu od 70.000m2 . Otvoren je 1994. godine, a poslednji put renoviran 2023. godine. Ovaj hotel poseduje 339 soba (257 standardnih soba, 29 deluxe soba, 26 superior soba, 15 junior apartmana, 8 senior apartmana, 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Hotel je okružen velikim vrtom, prepun je zelenila i cveća. Poseduje veliki otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Karia glavni restoran i à la carte restorane (turski i riblji), kao i noćni klub. Za decu tu su bazen sa toboganima, mini club (za decu 4-12 godina), dečije igralište, animacija. U hotelu postoji usluga čuvanja dece, koja se dodatno doplaćuje.

Hotel je smešten na privatnoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Bodrumu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Sve sobe poseduju telefon, mini bar (dopunjuje se dnevno vodom, sokovima i mineralnom vodom), SAT TV, sef, fen, Wi – Fi, balkon, tuš/WC, centralnu i split klimu, ketler za kafu i čaj. Sobe mogu imati pogleda na more ili pogled na baštu. U dodatno plaćene usluge ubrajaju se room service i korišćenje telefona.

1A Travel
foto: Promo

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera ( samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima ) u glavnom restoranu. Restoran ima otvoreni i zatvoreni deo. U koncept ulaze i užine, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kolači, kafa, peciva, pite, sveže ceđeni sok za vreme doručka. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani koje je moguće posetiti bez doplate jednom u toku boravka, uz prethodnu rezervaciju i barovi (Palm bar, Snack bar, Disco bar, Sea bar, Pool bar, Panorama bar). Inače, uz dodatnu doplatu su višestruko korišćenje à la carte restorana, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića posle 02:00, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

U hotelu su na usluzi lekar na poziv, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, sale za sastanke, internet café, prodavnice, fotograf, ali uz određenu nadoknadu.

1A Travel
foto: Promo

Hotel Samara 5* poseduje veliki otvoreni bazen i zatvoreni bazen, otvoreni bazen za decu sa toboganima, fitness centar, teniski teren, teren za mini fudbal, odbojku na plaži, košarku, bilijar i stoni tenis, surf, kanu, pedaline. Wi-Fi je dostupan u lobiju hotela, sobama i kod bazena. Dodatno se doplaćuje: oprema za tenis, internet cafe, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi (jet ski, parasailing, banana, ronjenje) i ostalo van koncepta.

Od wellness & spa sadržaja, gostima su na raspolaganju tursko kupatilo, sauna i jacuzzi, dok se masaže, piling, kozmetički i Spa tretmani dodatno doplaćuju.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

1A Travel
foto: Promo

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

U ponudi agencije „1 A Travel“ nalaze se i brojni drugi hoteli u Bodrumu, kao i duž čitave Antalijske obale. Turska je pokrivena širokom ponudom. Tradicionalno dobra destinacija, sa tradicionalno dobrim hotelima je Hurgada, kao i niz godina unazad.

1 / 7 Foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track