Travellandova ekskluzivna ponuda: Luksuzni hoteli Grčke po specijalnim cenama
Foto: Promo

Travellandova ekskluzivna ponuda: Luksuzni hoteli Grčke po specijalnim cenama

Zabava -

Za ljubitelje mediteranskog raskoša i bezbrižnog uživanja, stiže posebna ponuda hotelskog smeštaja koja će oduševiti sve putnike hedoniste. Sada imate priliku da istražite čari Grčke kroz posebno kreiranu selekciju luksuznih hotela, po promotivnim cenama.

U jeku letnje sezone može biti pravi izazov pronaći slobodna mesta za odmor u grčkim letovalištima, posebno po cenama koje se uklapaju u vaš budžet. Međutim, ne brinite – tu smo da vam pomognemo da pronađete upravo ono što tražite!

Sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu, agencija “Travelland” je pripremila izvanrednu ponudu luksuznih hotela u Grčkoj, po promotivnim cenama koje će vam se sigurno dopasti. Iskoristite ovu priliku i rezervišite svoj idealan odmor već u julu.

Travelland
foto: PRomo

PUN PANSION PO CENI POLUPANSIONA!

Grčko poluostrvo Kasandra krije nekoliko sjajnih luksuznih hotela koji su dostupni i sada vrlo pristupačni. Jedan od njih je i Mitsis Galini Wellness&Spa 5* . Savršen je izbor za sve one koji žele da spoje luksuzni odmor sa wellness i spa iskustvom na jednoj od najlepših destinacija u Grčkoj. Ovaj izvanredni resort, smešten u slikovitom mestu Kamena Vurla, blizu Atine, poziva vas na putovanje koje će probuditi sva vaša čula i osloboditi vas svakodnevnog stresa. Okružen bujnim drvećem eukaliptusa, hotel Mitsis Galini stvara neodoljivu atmosferu mira i harmonije, idealnu za potpuno opuštanje i revitalizaciju duha. Pogodnost koju ne treba ispustiti u ovom periodu je usluga punog pansiona po ceni polupansionskog.

Travelland
foto: PRomo

Smešten uz obalu u slikovitom selu Agia Paraskevi, hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5* se savršeno uklapa u okruženje prepuno blistavih pejzaža, kristalnih voda i šumovitih predela. Cena boravka u hotelu tokom leta sada je prava ekskluziva – na POPUSTU je do čak 60%. Hotel je idealan za porodično druženje i zabavu pod suncem jer poseduje neodoljivi akva park za decu. Dok mališani uživaju u vožnji niz tobogane, odrasli se mogu opustiti uz osvežavajuće napitke pored bazena. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, pružajući gostima sve što im je potrebno za savršen odmor.

Travelland
foto: PRomo

Dragulj u srcu prirode - Uronjen u prirodnu raskoš, Porto Carras Meliton 5* pruža savršen sklad između luksuza i prirodne harmonije. Ovaj luksuzni hotel nalazi se na predivnom poluostrvu Sithonija, na svega 2 km od šarmantnog grada Neos Marmaras. Smešten je na samoj peščanoj plaži što doprinosi kompletnom ugođaju i stvara nezaboravan doživljaj. Usluga u hotelu je polupansionska ili se pak možete odlučiti za All inclusive.

Travelland
foto: PRomo

Ekskluzivitet ne zaobilazi ni hotel Cora Hotel & Spa 5*, bar kada su popusti u pitanju. Za čak 35% snižene su cene za boravak u ovom “raju mira” smeštenom ispred tirkiznih voda plaže Afitos na poluostrvu Halkidiki. Hotel je renoviran i sastoji se od više zgrada, pružajući svojim gostima udobnost i savremeni ambijent. Namenjen je samo odraslima (ali i deca starija od 12 godina plaćaju cenu kao odrasle osobe).

POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM!

Poluostrvo Halkidiki već decenijama očarava putnike svojom izuzetnom lepotom i raznolikošću ponude. Kasandra je najzapadnije poluostrvo i poznata je po svojim živopisnim plažama, kristalno čistom moru i bogatom noćnom životu. Na njenom severozapadnom delu u Sani regiji, smešten je i hotel Simantro Resort 5* koji raspolaže sa 346 renoviranih soba sa pogledom na more, baštu ili bazen. Plaža je udaljena samo 200 metara, a bogat i raznovrstan hotelski sadržaj zadovoljiće različite ukuse i potrebe svih gostiju. Osim sniženih cena boravka do 30%, dodatna pogodnost je i GRATIS polupansion.

Priuštite sebi nezaboravan odmor i rezervišite svoje mesto već danas, jer ova ekskluzivna prilika neće dugo trajati.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja