Nije postojalo bolje mesto da se provede četvrtak popodne u Novom Sadu od bistroa Korpa. Dok su posetioci ispijali koktele sa ukusima marakuje i mente u prijatnom ambijentu, odjednom su prostorom počeli da se šire prvi taktovi afro beatova i groovy zvuka. Po zvuku je odmah bilo jasno da je DJ Yelisaveta preuzela kontrolu nad konzolom, i atmosfera je istog trena postala življa, jer je počinjala prva Tropical Pearls žurka.

02.jpg
WARP Studio 
foto: Warp Studio

Put oko sveta na matineu

Muzika je donela sa sobom osećaj slobode i radosti. Svaki naredni hit bio je bolji od prethodnog, a svi su se činili kao da su deo nekog magičnog muzičkog putovanja.

“Around the world”, što kaže sama umetnica i dodaje: “Meni je najlepši deo ovog posla da gledam ljude kako uživaju i plešu uz muziku koju puštam”.

Svaki njen miks bio je savršeno ukomponovan, a reakcije publike su govorile same za sebe. DJ Yelisaveta je ponovo pokazala zašto je jedna od omiljenih izvođača na muzičkoj sceni, a svi koji su se našli tamo imali su priliku da uživamo u vrhunskom muzičkom iskustvu. Ako ste, ipak, propustili ovaj događaj, svakako nemojte propustiti njen nastup na EXIT festivalu – biće to još jedno nezaboravno veče.

Na četiri matine Tropical Pearls žurke tokom trajanja četiri dana EXIT festivala glavni ukusi su marakuja i menta, a tako će biti i na matineima u petak, subotu i nedelju, od 18 do 21 čas, gde će se ispijati kokteli sa ovim ukusima.

03.jpg
WARP Studio 
foto: Warp Studio

Ekskluzivna prilika za IQOS korisnike

Ne zaboravite da će na samom festivalu, IQOS korisnici imati mogućnost da se prijave za globalni IQOS TogethrX Event, koji se dešava u oktobru mesecu ove godine u Tokiju. Globalni IQOS TogethrX Event u Tokiju slavi 10 godina IQOS-a u svetu, a iz Srbije će biti odabrano 11 korisnika koji će imati tu privilegiju da budu tamo.

04.jpg
WARP Studio 
foto: Warp Studio

Prijave za selekciju počinju upravo na Exit-u, kada će korisnici imati priliku da se nakon jedne od dve aktivacije kvalifikuju za ovo jedinstveno putovanje. Cube Sensory Oasis aktivacija (koja se nalazi na Cross zoni) ili TogetherX mehanika na IQOS TogetherX House stage-u su dve mehanike koje će korisnicima obezbediti boarding pass materijal, sa kojim korisnik dobija mogućnost prijave za dalje učestvovanje u odabiru ovih 11 pobednika za Tokio.

05.jpg
WARP Studio 
foto: Warp Studio

Cube instalacija

Ukoliko niste znali, imaćete priliku da vidite kako funkcioniše ”Cube” -digitalna instalacija kakva se može videti u najvećim svetskim muzejima i galerijama savremene umetnosti.

Koristeći najnoviju, inovativnu tehnologiju, „Cube” instalacija pruža posetiocima jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Eksterijer ove monumentalne instalacije čine infinity mirrors - osvetljeni reflektivni paneli koji stvaraju hipnotički efekat „beskonačnog ogledala”, koji „poziva” prolaznike da se približe i zakorače u svet nepoznatog. Po ulasku, enterijer iznenada oživljava kroz imerzivne videe, sa dinamičnom igrom različitih oblika. Kako se animirani oblici postepeno rastvaraju, transformiše se u hiljade čestica koje se nežno pomeraju, sakupljaju i raspršuju, stvarajući nadrealni utisak harmoničnog kretanja koji budi čulo vida i sluha. Ovo posetiocima Cube-a omogućava da naprave zanimljive fotografije i videe koje mogu da podele na svojim društvenim mrežama.

Ilija Baošić ČETIRI MATINEA ZA ČETIRI FESTIVALSKA DANA: Evo šta povezuje Korpu, EXIT i Tokio?

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne

Promo