NE PROPUSTITE U PETAK, 19. JULA, DVA POKLONA UZ KURIR! LUPA plus dodatak TV Ekran
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE U PETAK, 19. JULA, DVA POKLONA UZ KURIR! LUPA plus dodatak TV Ekran

Zabava -

U petak, 19. jula, Kurir ima poseban poklon za svoje čitaoce – dodatak TV Ekran i praktičnu LUPU!

Kurir vam donosi izvanredan paket – najnoviji broj dodatka TV Ekran i praktičnu lupu, koja će vam olakšati svakodnevne zadatke. Bez obzira na to da li želite da pročitate sitna slova, istražite detalje na mapi ili jednostavno obogatite svoju kolekciju korisnih alata, ova lupa će vam biti od velike pomoći.

Lupa je dizajnirana tako da bude praktična i laka za korišćenje, sa povećavajućim staklom, koje pruža jasnu sliku i omogućava lakše čitanje i pregled sitnih detalja. Bilo da je koristite kod kuće, na poslu ili u pokretu, ova lupa će vam sigurno dobro doći.

Pored toga, uživajte u dodatku TV Ekran, koji vam donosi najnovije vesti iz sveta televizije, filmova i serija. Pronaći ćete intervjue s vašim omiljenim glumcima, najave novih serija i filmova, kao i sve što vam je potrebno da budete u toku s najnovijim trendovima na malim ekranima.

Nabavite svoj primerak dnevnih novina i uživajte u ovom ekskluzivnom poklonu. Praktična lupa će vam olakšati svakodnevne zadatke, dok će dodatak TV Ekran obogatiti vaš svakodnevni život najnovijim vestima i zanimljivim sadržajem.

U TV Ekranu čitajte:

Milorad Damjanović: Leto koje mi je donelo pravi spokoj: Čekajući premijeru novog filma “Pohota”, zbog kog se odrekao prošlog odmora, glumac opisuje šta ga je navelo da život posmatra drugačijim očima

Poklon
foto: Kurir

Jelena Đokić: To što me je Rajko Grlić birao za svoje ostvarenje bilo mi je vetar u leđa

Svetozar Cvetković: Nova serija “Miholjsko leto”, koju snimamo, biće melodrama

Kurir – uvek uz vas s vrednim poklonima i inspirativnim sadržajem!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track