NE MOŽETE DA SPAVATE ZBOG HRKANJA? Postoji rešenje za miran san – pogledajte!
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

NE MOŽETE DA SPAVATE ZBOG HRKANJA? Postoji rešenje za miran san – pogledajte!

Zabava -

Budite se umorni I iscrpljeni, a sve zobg hrkanja tokom noći. Ne znate kako da pomognete ni sebi ni ukućanima, jer je počelo svima da smeta za kvalitetan san. Postoji rešenje koje vam omogućava da se probudite sveži I puni energije! Pogledajte ga OVDE.

Evo zašto naš nosni prsten zaslužuje da bude deo vašeg sna:

Kako zapravo ublažava hrkanje?

Nosni prsten vrši blagi pritisak na određene tačke u nosu kako bi se poboljšao protok vazduha i smanjilo hrkanje.

Diskretan je i udoban: Zahvaljujući svom dizajnu, nosni prsten je gotovo neprimetan. Izrađen je od kvalitetnog silikona koji je siguran i udoban za korišćenje tokom cele noći. Nema više nelagodnosti uzrokovane klasičnim nosnim trakama ili štitnicima za usta.

Prsten dolazi u univerzalnoj veličini koja će odgovarati svima.

Poboljšava kvalitet sna: Nesanica izazvana hrkanjem može biti veoma frustrirajuća. Nosni prsten omogućava vam da spavate mirnije, bez prekida. To će vam omogućiti da se probudite sveži, odmorni i poboljšaće vašu produktivnost tokom dana.

Gde može da se poruči? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo

Ova “štipaljka” za nos je izdržljiva i trajna. Njena efikasnost se neće smanjivati tokom vremena, a u sebi ima i 2 magnetića.

Ne dozvolite da hrkanje ometa vaš san i vaš život. Jer ovo je rešenje koje vam može doneti olakšanje kakvo priželjkujete i mirne noći. Poručite ga danas i uživajte u kvalitetnijem snu i opuštenijim noćima.

Započnite svoje putovanje ka mirnom snu - nabavite nosni prsten protiv hrkanja odmah, bilo za sebe, bilo za osobu koja svake noći hrče pored vas! Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track