HUAWEI SATOVI po nikad nižim cenama zbog ukidanja carine na Huawei nosive uređaje
Foto: Promo

HUAWEI SATOVI po nikad nižim cenama zbog ukidanja carine na Huawei nosive uređaje

Zabava -

Zbog nedavno postignutog carinskog sporazuma između Srbije i Kine, ljubitelji Huawei pametnih uređaja imaju priliku da dođu do svojih omiljenih gedžeta po nikad povoljnijim cenama. Kada se uzme u obzir da u ovu grupu uređaja spadaju i modeli iz Huawei Watch GT 4 i Watch Fit 3 serije, nema sumnje da je reč o trenutku koji treba iskoristiti. Ali krenimo redom.

Huawei
foto: Promo

Svaki istinski ljubitelj pametnih uređaja zna da su modeli pametnih satova Huawei Watch GT 4 i Watch Fit 3 napravili revolucionarni pomak na polju razvoja tehnoloških mogućnosti. To se, pre svega, odnosi na fitnes i zdravstvene benefite koje uživaju korisnici pomenutih modela, ali, sa druge strane, estetski momenat nije ništa manje u zaostatku za njihovim tehničkim predispozicijama.

Serija Huawei Watch GT 4 dolazi sa potpuno novom Stay Fit aplikacijom koja vam pomaže da postignete ravnotežu između ishrane i vežbanja. Aplikacija prikazuje podatke o višku/deficitu kalorija jednostavnim pregledom, podržava brz pristup beleženju kalorija, pokretanju treninga, kao i dnevnoj analizi ishrane i nedeljnom pregledu kalorija. Stay Fit je jednostavan za korišćenje i pomaže vam da oblikujete svoje telo s lakoćom.

Huawei Watch GT 4 vam može pomoći da bolje spavate, zahvaljujući funkciji praćenja svih faza pre, tokom i posle spavanja. Jednostavno podizanje ručnog zgloba nakon buđenja prikazuje rezultate analize vašeg sna od prethodne noći, zajedno sa identifikovanim problemima sa snom, ako ih ima, i predlozima za poboljšanje na naučnoj osnovi.

Kada govorimo o Huawei Watch Fit 3 modelu, ovaj uređaj krase inovativna tehnološka rešenja, uz prepoznatljiv moderan i tanak profil koji ostaje vodeći estetski princip Huawei Watch Fit serije kvadratnih satova od samog početka. Restruktuiran interaktivni dizajn, uz vrhunsku izradu od najkvalitetnijih materijala, deo su tzv. „Fashion Squared“ koncepta koji idealno kombinuje estetiku sa performansama.

Takođe, korisnici mogu da uživaju u najmodernijim tehničkim predispozicijama, poput poboljšanog iskustva aplikacije StayFit, kao i novih TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5 za holističkim nadzorom zdravlja. Uz to, tu je i 5 novih dodatih sportskih režima, uključujući padel i pametne sportske predloge.

Huawei
foto: Promo

Zahvaljujući postignutom sporazumu, Huawei je svojim kupcima obezbedio sniženje cena do čak 43% na pametne satove i slušalice, u periodu od 10. jula do 15. avgusta.

Tako, primera radi, cena muškog modela Watch GT 4 u crnoj boji, umesto dosadašnjih 39.999 dinara sada iznosi 22.999 dinara, dok se Watch Fit 3 sada može naći u prodaji po ceni od dinara 16.999, umesto dojučerašnje cene od 24.999 dinara. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da ugrabite svoj Huawei sat po izuzetno povoljnoj ceni kod operatora i u slobodnoj prodaji.

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/

Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track