KURIR NA OLIMPIJADI: Očekuje se nastup Selin Dion! Nagađa se da će pevati samo jednu pesmu i to za OVU VRTOGLAVU CIFRU!
Foto: Shutterstock

olimpijada

KURIR NA OLIMPIJADI: Očekuje se nastup Selin Dion! Nagađa se da će pevati samo jednu pesmu i to za OVU VRTOGLAVU CIFRU!

Zabava -

U Parizu će večeras svečanom ceremonijom biti otvorene letnje Olimpijske igre. Prvi put u istoriji igara, otvaranje neće biti održano na stadionu, već duž reke Sene, a tamo je novinar Kurira Aleksandar Knežević, koji će svakodnevno izveštavati sa ove najveće smotre svetskog sporta.

Kaže da je Pariz više nego spreman za Olimpijadu:

Aleksandar Knežević
foto: Kurir televizija

- Pariz je više nego spreman. Nažalost, sve se svelo na bezbednosti. Ovo je stvarno nešto što se ne viđa. Ja verujem da neću doživeti ovo što sam video u Parizu samo tokom jučerašnjeg dana. Da vojnici sa puškama patroliraju bukvalno ulicama i da se na taj način vodi računa o svemu. Mogu da mislim šta će biti večeras za ceremoniju.

Kaže da se detalji večerašnje ceremonije otvaranja kriju, ali da se nagađa da će nastupiti pop diva Selin Dion:

01:38

KURIR NA OLIMPIJADI: Očekuje se nastup Selin Dion! Nagađa se da će pevati samo jednu pesmu i to za OVU VRTOGLAVU CIFRU!

- Detalji se kriju. Ono što je izvesno je da će sportisti u brodovima ploviti Senom, nekih šest do osam kilometara. Očekuje se veliki broj navijača, iako je danas najavljena kiša. Selin Dion je u Parizu, nagađa se da će otpevati jednu pesmu, a nagađa se i da će za tu jednu pesmu dobiti dva miliona Evra! Ali dok se ne desi, to nećemo znati. Verovatno i na taj način organizatori pokušavaju malo da nekako smire sve i tako se pobrinu za, opet kažem, tu bezbednost koja na žalost na ovakvom događaju jeste u prvom planu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track