ZABRANJENI POGLEDI – Otkrijte emotivnu dubinu novog romana ekskluzivno uz Kurir u subotu, 3. avgusta!
Foto: Kurir

ZABRANJENI POGLEDI – Otkrijte emotivnu dubinu novog romana ekskluzivno uz Kurir u subotu, 3. avgusta!

Zabava -

Ona je ostavljala snažan utisak, a njene oči bile su prozor u njenu dušu. Nosile su dozu melanholije, kao da je iza njih ležala neka neispričana priča. On nije ni slutio koliko je bio u pravu. Njene rane nisu bile vidljive na telu, već su bile duboko skrivene u duši.

„Zabranjeni pogledi“ nas vode kroz život dvoje ljudi, povezanih nevidljivim nitima prošlosti i sadašnjosti. Ona, žena s tajnama koja se krije iza očiju koje odražavaju bol i čežnju. On, muškarac koji je naučio da prepoznaje ljude po njihovim ranama, ali se suočava s najvećim izazovom u dešifrovanju nje.

„Zabranjeni pogledi“ nije samo priča o ljubavi već i o snazi ljudskog duha da se suoči sa svojim strahovima i preprekama. To je priča o potrazi za istinom, ma koliko ona bila bolna, i o tome kako čak i najdublje rane mogu da zarastu uz pravu podršku i ljubav.

Uz ovaj roman čitaoci će se zapitati koliko često ljudi skrivaju svoje prave emocije iza lažnih osmeha i neprobojnih pogleda. Kako se priča bliži vrhuncu, sve maske će pasti, a likovi će morati da se suoče sa svojim istinskim osećanjima i odlukama koje će oblikovati njihovu budućnost.

Kurir
foto: Kurir

Ekskluzivno uz Kurir, u subotu, 3. avgusta! Ne propustite priliku da uronite u ovu emotivnu i snažnu priču koja će vas naterati da se zamislite nad sopstvenim „zabranjenim pogledima“.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track